Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2021/03/19 til 2021/03/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vold mod barn – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 11.17 fik politiet en anmeldelse om, at en mand og en kvinde måske ikke behandlede et barn forsvarligt. Manden var i Outlet Centret set råbe ad et barn, som han havde løftet op for derefter at slippe det, så barnet faldt ned på underlaget. En kvinde kom til og tog barnet med sig videre rundt i centret. Undervejs råbte manden igen ad barnet, der blev taget fra kvinden, som efterfølgende fik barnet tilbageleveret på en voldsom måde. Til sidst forlod de to voksne og barnet centret i en personbil, hvis nummerplade blev aflæst. En patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds kørte til bilejerens adresse i Slagelse kommune, hvor alle tre parter blev truffet. Der var tale om en 30-årig mor og en 34-årig far til en 3-årig dreng. Drengen var efter omstændighederne sluppet uden behandlingskrævende skader efter den voldsomme oplevelse. Han forblev hos sin mor, mens politiet foretog anholdelse af den 34-årige, som blev sigtet for vold mod barnet på grund af adfærden over for drengen. De sociale myndigheder i Slagelse blev også involveret i sagen, hvorefter det blev besluttet, at drengen skulle fjernes fra hjemmet ud fra en beslutning i medfør af sociallovgivningen. Den 34-årige far blev efter en nøje vurdering af sagen og dens omstændigheder løsladt uden fremstilling i grundlovsforhør. Han er fortsat sigtet i sagen og vil derfor høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen for vold mod sit barn.

Biler forsamlet – Ringsted

Kl. 21.40 og i tiden derefter fik politiet flere henvendelser om, at mange bilister var forsamlet både på Klosterparks Alle og måske også i industriområdet i Ringsted, hvor der ifølge anmeldelserne skulle blive kørt ræs. Endvidere skulle der også være forsamlet flere personer end tilladt ifølge coronarestriktionerne. Politiet kørte til områderne, hvor der var forsamlet en del køretøjer. Politiet observerede dog ikke noget ræs, inden bilisterne forlod Ringsted-området kort før midnat.

Mange bilister forsamlet – Kærup Parkvej, Ringsted

Kl. 22.11 og i tiden derefter fik politiet flere anmeldelser om, at mange bilister – måske 60-100 bilister – havde forsamlet sig i et industriområde i Ringsted forud for et muligt arrangement med væddeløbskørsel mv. Et par patruljer kørte til området, men kunne konstatere, at der ikke var ret mange bilister tilbage i området, og at disse hurtigt kørte væk mod andre steder. Ingen blev sigtet for noget hverken i relation til eventuelle overtrædelser af færdselsloven eller for overtrædelser af coronarestriktionerne med hensyn til forsamlingsforbuddet. Politiet er meget opmærksomme på denne type arrangementer eller forsamlinger på det offentlige vejnet.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 08.25 rykkede politiet og redningsberedskabet ud til et færdselsuheld på Vestmotorvejen ved Ringsted, hvor flere biler i det østgående spor var stødt sammen. Det viste sig, at sammenstødet var sket i overhalingssporet, men ingen af personer var kommet til skade i uheldet. En 70-årig mand fra Høng havde for sent opdaget, at trafikanterne foran ham havde nedsat hastigheden, så han påkørte en bil ført af en 33-årig mand fra København V. Hans bil blev som følge af påkørslen bagfra skubbet frem i bilen foran ført af en 51-årig mand fra Kolding. De implicerede biler blev hurtigt fjernet fra kørebanen, men kun den 51-åriges bil kunne selv køre fra stedet. De to øvrige måtte bugseres væk, og vejen var atter farbar i østlig retning kl. ca. 09.00. Politiet registrerede blot parterne i uheldet ud fra omstændighederne ved sammenstødene.

Solouheld – Vestmotorvejen, Ringsted

kl. 07.53 skete et solouheld på Vestmotorvejen, da en 21-årig mand fra Vallensbæk mistede herredømmet over sin bil, der kørte ud i græsrabatten langs motorvejen, hvorefter bilen ramte autoværnet. En patrulje kørte til stedet, hvor den 21-årige var sluppet uskadt fra uheldet. Bil og autoværn havde fået skader ved sammenstødet, og der blev sendt en tavlevogn til at lede trafikken uden om den forulykkede bil. Den 21-årige blev testet med narkometeret, da patruljen mistænkte, at han var påvirket. Testen viste at føreren var påvirket af euforiserende stoffer, så han blev anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse. Bilen blev fjernet fra motorvejen af vejhjælp. Efter blodprøveudtagelsen blev den 21-årige løsladt, men vil høre mere fra politiet i sagen.

Indbrud i Perioden

Nørregade, Ringsted
Hyldegårdsvej, Ringsted
Nørretorv, Ringsted – Flere steder hos læge/fysioterapi

Fluebæksvej, Benløse, Ringsted
Nørretorv, Ringsted

Del på sociale medier