Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2021/09/23 til 2021/10/05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Lovgivning om euforiserende stoffer – Østre Ringvej, Ringsted

KL. 00.23 observerede politiet en mand, som sad i en slukket personbil. Politiet tog kontakt og fandt manden i besiddelse af en pølsemandspose indeholdende 0,45 gram kokain samt flere tomme pølsemandsposer med rester af hvid pulver. Manden, en 32-årig mand fra Kalundborg Kommune. Den 32-årige erkendte, at det fundne stof i bilen tilhørte ham, og han blev sigtet for forholdet. Politiet konfiskerede stoffet, og manden vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Lovgivning om euforiserende stoffer – Sct. Hansgade, Ringsted

Kl. 01.55 observerede politiet to personer med en mistænkelig adfærd. Politiet visiterede personerne og ransagede i den forbindelse to biler. I den ene bil fandt politiet 3 pølsemandsposer indeholdende samlet 2,5 gram kokain. Den ene mand – en 19-årig mand fra Korsør – blev sigtet i forholdet, og politiet konfiskerede stoffet. Manden er sigtet i sagen og vil høre nærmere, når sagen skal afgøres.

Butikstyveri – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 12.18 bad en centervagt om assistance fra politiet, idet en mand var tilbageholdt som mistænkt for tyveri fra en butik i outletcentret. Politiet fik kontakt til en 50-årig mand fra Ringsted, som havde været inde i en butik, hvorfra han havde taget en knivblok med fem knive uden at betale. Personalet havde diskret fulgt efter, og vagter i centret havde fundet manden på et toilet med tyvekosterne. Den 50-årig blev sigtet for butikstyveri af knivblokken med de fem knive til en samlet værdi på knap 6.900 kr. Endvidere vil han blive mødt af et erstatningskrav, da den ene kniv var blevet beskadiget i forbindelse med tyveriet.

Butikstyverier – Hesteskoen, Ringsted

Kl. 13.05 blev en 54-årig mand fra Rumænien anholdt og sigtet for tyveri af øl, en elpære og nogle batterier til en værdi af 162 kr., efter at en butikskontrollant havde afsløret ham i at gå forbi sidste betalingsmulighed uden at betale for varerne i supermarkedet Fakta. Efter afhøring til sagen med assistance fra en tolk fik han straks sagen afgjort, så han efter betaling af bøde kunne løslades.
Kl. 17.00 havde butikskontrollanten igen afsløret nogen, der stjal varer fra supermarkedet. Denne var der tale om en 36-årig kvinde og hendes 17-årige søn fra Rumænien, der også blev anholdt og sigtet for tyveri af shampoo, chokolade og tøj til en værdi af 207 kr. Også disse to sigtede blev afhørt til sagen med assistance fra en tolk, inden de fik sagen afgjort med en bøde. Efter betaling af denne blev begge løsladt.

Brandundersøgelse – Søndre Parkvej, Ringsted

Kl. 14.53 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en lejlighed i en beboelsesejendom. På stedet var den 54-årige mandlige beboer blevet reddet ud af to andre mænd, der havde opdaget røg fra mandens lejlighed. Da beboeren ikke reagerede ved banken på hans dør, valgte de to mænd at sparke døren ind, hvorefter de kunne redde den 54-årige ud, så brandvæsnet kunne overtage den videre behandling af ham, indtil han i en tilkaldt ambulance kunne køres til skadestuen til undersøgelse og behandling for mulig røgforgiftning. I lejlighedens køkken var der en brand, som blev hurtigt slukket, så skaderne blev begrænset til området ved komfuret. Branden formodes opstået i forbindelse med madlavning, men den 54-årige er ikke afhørt til sagen om de nærmere omstændigheder herved. Ingen øvrige beboere i beboelsesejendom blev berørt af branden.

Spirituskørsel – Ørslevvestervej, Ringsted

Kl. 18.20 anholdt og sigtede en MC-færdselsbetjent en 45-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en personbil. En patrulje blev tilkaldt til at transportere den 45-årige til et sygehus, så han kunne få udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol inden løsladelsen senere på aftenen.

Narkokørsel – Vestervej, Ringsted

Kl. 20.24 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 38-årig mand fra Sorø for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Politimand spottede butikstyv – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 11.33 sad en politimand på en bænk i Ringsted Outlet i Ringsted i sin fritid, da han blev opmærksom på en mand, som kom løbende gennem butiksstrøget med favnen fuld af tøj. Betjenten fandt dette meget mistænkeligt og satte i løb efter manden, for at undersøge sagen nærmere. Kort efter blev manden, en 35-årig fra Horsens, tilbageholdt af betjenten. Det viste sig, at den 35-årige havde stjålet tøj fra Levis butikken kort forinden. En patrulje blev tilkaldt til at behandle sagen.

Den 35-årige blev sigtet for at have stjålet to par bukser, tre sweatshirts, fem T-shirts og et par underbukser til en samlet værdi af 5539 kr., og tøjet blev leveret retur til forretningen. Den 35-årig blev desuden fundet i besiddelse af 2,76 gram hash, som blev beslaglagt, og han blev sigtet for lov om euforiserende stoffer.

Betjenten som tilbageholdt manden blev afhørt til sagen, hvorefter han igen kunne gå på weekend. Den sigtede blev efter afhøringen løsladt, men vil høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Indbrud i Perioden

Skovvej, Nordrup, Ringsted