Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2021/11/17 til 2021/11/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel og hashbesiddelse – Vestervej, Ringsted

Kl. 18.29 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 22-årig mand fra Ringsted for dels kørsel i narkotikapåvirket tilstand, dels besiddelse af ca. et gram hash, som politiet fandt i forbindelse med visitation af ham efter anholdelsen. Den 22-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Færdselsuheld – Haslevvej / Tvindelstrupvej, Sneslev, Ringsted

Kl. 11.04 rykkede politiet ud et færdselsuheld, idet to bilister var stødt sammen ved krydset Haslevvej – Tvindelstrupvej. Det viste sig, at en 60-årig kvinde fra Haslev som fører af en varebil ad Haslevvej mod syd for sent opdagede, at en forankørende varebil kørende i samme retning var standset. Føreren af denne varebil var en 55-årig kvinde fra Ringsted, som havde til hensigt at svinge til venstre ad Tvindelstrupvej, men forinden svingningen blev påkørt bagpå. Sammenstødet bevirkede, at krydset kortvarigt var spærret, ligesom et par vejskilte var blevet ødelagt som følge af uheldet. Ingen af de to parter kom til skade ved uheldet.

Varetægtsfængsling – Overfald på DSB-medarbejder – Ringsted

En 28-årig mand med syrisk stabsborgerskab, men med opholdstilladelse i Sverige, blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde.
Han var tirsdag aften blevet anholdt i et tog, der var ankommet til Ringsted station. Undervejs hertil havde den 28-årige i forbindelse med en billetkontrol overfaldet en 60-årig mandlig DSB-medarbejder med flere slag med flad hånd mod den DSB-ansattes hoved. DSB-medarbejderen var uden fysiske skader efter overfaldet.
Under efterforskningen af overfaldet fik politiet afdækket, at den nu anholdte 28-årige mand tidligere på dagen omkring middagstid havde truet tre medarbejdere i et supermarked i Nordsjællands Politikreds og været i besiddelse af en mindre kniv herunder. Endvidere havde han efterfølgende spyttet på en politibetjent, der anholdt ham i anledning af trusselssagen.
I retsmødet i Retten i Roskilde blev den 28-årige derfor sigtet for trusler på livet, overtrædelse af knivloven og to tilfælde af vold mod personer i offentlig tjeneste. En tolk var tilkaldt til retsmødet, som endte med, at den 28-årige blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 16. december 2021.

Politiet vil i anledning af overfaldet på DSB-medarbejderen i toget gerne i forbindelse med de passagerer, som overværede overfaldet. Passagerne befandt sig i et tog med ankomst kl. 21.16 til Ringsted station og har været vidner, som politiet gerne vil have afhørt for at få belyst sagen og omstændighederne ved overfaldet. Vidner fra toget bedes henvende sig til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Vidner søges til brand i bil – Kildeåsen, Ringsted

Kl. 01.07 kom et alarmopkald om brand i en bil på Kildeåsen i Ringsted. Bilen holdt parkeret på en grus parkeringsplads, og en forbipasserende bilist opdagede branden og ringede 112. Politi og brandvæsen kørte til P-pladsen, hvor bilen holdt for sig selv, så der var ikke risiko for spredning til andre biler. Ilden blev slukket, men bilen udbrændte. Politiet undersøgte sagen nærmere og søgte med hund efter spor på stedet, da der ikke var en god forklaring på, hvorfor bilen var brudt i brand. Bilbranden undersøges derfor nærmere og politiet søger i den forbindelse vidner.

Politiet underrettede ejeren om, at hans bil var brændt. Ejeren vil sørge for at få fjernet bilen snarest muligt.

Bilen som brændte var en BMW 330 CI, personbil, sølvgrå, årgang 2000.

Borgere som har set personer eller køretøjer omkring bilen, der holdt på Kildeåsen, før eller efter den brændte bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Valdemarsgade / Teglovnsvej, Ringsted

Kl. 04.24 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, efter at flere naboer til krydset Valdemarsvej-Teglovnsvej havde anmeldt, at en bilist var forulykket. Det viste sig, at en 21-årig mand fra Ringsted var kørt ad Valdemarsgade i nordlig retning frem til T-krydset ved Teglovnsvej. Hans nedbremsning mislykkedes, så han fortsatte ligeud i krydset og påkørte nogle opsatte sten på den nordlige side af Teglovnsvej. Politiet kunne med baggrund i en alkometertest mistænke den 21-årige for at være for påvirket af alkohol til lovligt at kunne køre bil, så han blev sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet, som den 21-årige i øvrigt slap uskadt fra.

Mand alvorligt tilskadekommen i solouheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 22.10 skete et uheld på Vestmotorvejen i Ringsted, da en bilist af ukendte årsager mistede herredømmet over bilen, som ramte autoværnet og rullede rundt. Politi, ambulance og lægehelikopter blev sendt til stedet, da der var mistanke om, at føreren, en 27-årig mand fra København, var kommet til alvorligt til skade. Han blev fløjet til Rigshospitalet til behandling.

Med i bilen, som passager, var en 27-årig mand fra Jylland, der ikke kom noget alvorligt til ved ulykken. Han blev kørt i ambulance til sygehuset til tjek. Begge mænd fik rutinemæssigt udtaget blodprøver, da det i første omgang ikke var helt afklaret, hvem som havde ført bilen. Ingen af de to mænd havde et gyldigt kørekort.

Motorvejen var spærret i østlig retning i omkring to timer, mens der foregik redning og undersøgelser på stedet. Den tilskadekomne fører er fortsat indlagt til behandlet for svære skader, men han meldes at være stabil og uden for livsfare. Politiet afventer nu resultatet af blodprøven og vil afhøre føreren af bilen, når hans tilstand tillader det.

Indbrud i Perioden

Godsbanevej, Ringsted
Eilekiersvej, Benløse, Ringsted
Roskildevej, Benløse, Ringsted
Toften, Benløse, Ringsted