Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2021/12/20 til 2022/01/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Arbejdsulykke – Kildeager, Benløse, Ringsted

Kl. 11.42 blev en ambulance tilkaldt til en arbejdsplads, idet en person var kommet til skade i forbindelse med sit arbejde.
Politiet fik på stedet kontakt til den tilskadekomnes arbejdskollegaer, der kunne oplyse, at en 31-årig mand fra Skælskør fra et stillads var kravlet op på et tag. Da han ville ned igen og hoppede ned på stilladset, faldt stilladset sammen omkring ham. Herved pådrag han sig lette kvæstelser, så han i den tilkaldte ambulance blev kørt på skadestuen til fornøden behandling. Politiet konsulterede Arbejdstilsynet og har nu optaget rapport om ulykken, så politiet og Arbejdstilsynet senere kan afgøre, hvorvidt nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Indbrud i tankstation – Roskildevej, Ringsted

Kl. 23.50 fik en kvinde sig en overraskelse på en tankstation i Ortved, Ringsted, hvor hun var standset for at tanke sin bil. Tankens kiosk var lukket, men ud af kiosken kom to mørkklædte mænd med elefanthue. De havde favnen fuld af varer og løb hen til en bil, der holdt parkeret, så anmelderen ikke kunne se den. Hun kunne høre de kørte fra stedet med hjulspin ud på Roskildevej i nordlig retning.

Den kvindelige tankkunde slog alarm og politiet sendte en patrulje til stedet. Tyvene havde skaffet sig adgang via personaleindgangen og havde haft færden omkring kasseområdet, hvor der var nedrevne varer og manglede en demokasse med skrabelodder. Politiet lavede en gerningsstedsundersøgelse og indhenter nu overvågningen fra tankstationen, som forhåbentlig kan give flere oplysninger om de mistænkte i sagen. Tankstationen skal desuden opgøre, hvad der blev stjålet i forbindelse med indbruddet.

Vidner som har set en bil køre med høj fart på Roskildevej omkring Ortved ved Ringsted lige før midnat natten til onsdag bedes kontakte politiet med oplysninger om køretøjet og evt. personer i bilen. Ring til 114, hvis du har set noget.

Påvirket togpassager skabte utryghed – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 13.32 anmodede DSB om assistance fra politiet, idet en spirituspåvirket mand skabte utryghed i toget. Han var udadreagerende og talte usammenhængende om corona-situationen, så DSB havde besluttet at lade et lyntog standse ekstraordinært på Ringsted station. Her fik politiet kontakt til en 33-årig mand fra Østjylland, som var påvirket af alkohol i en sådan grad, at også politiet vurderede, at han ikke var i stand til at klare sig selv på den videre togrejse mod Jylland. Den 33-årige, der i øvrigt heller ikke havde nogen billet, blev derfor frihedsberøvet, og i den forbindelse måtte politiet bruge peberspray for at pacificere ham. Efter et lægetilsyn blev han lagt i detentionen til afrusning indtil sidst på eftermiddagen, hvor han blev løsladt.

Tre færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 01.20 modtog politiet den første anmeldelse om et færdselsuheld på Vestmotorvejen ved Ringsted. To bilers førere havde mistet kontrollen over køretøjerne og var stødt sammen. Politiets patrulje på uheldsstedet kunne også konstatere, at kørebanen var meget glat, så vejmyndigheden blev underrettet herom.
Kl. 03.42 kom næste anmeldelse om et uheld, idet en bilist i et solouheld havde mistet kontrollen over køretøjet, så bilisten var havnet i et buskads uden for selve kørebanen.
Kl. 03.52 kom så endnu en anmeldelse om et uheld, idet to bilister var stødt sammen på grund af det glatte føre, så bilisterne var snurret rundt.
I alle tre færdselsuheld var ingen af parterne kommet til skade, men deres biler havde pådraget sig materielle skader.

Fyrværkeriloven – Sjællandsgade, Ringsted

Kl. 22.56 kontrollerede politiet en personbil, hvori der befandt sig tre mænd fra Ringsted. En 23-årig blev fundet i besiddelse af to hjemmelavede kanonslag, hvilket medførte beslaglæggelse af det ulovlige fyrværkeri og en sigtelse for overtrædelse af fyrværkeriloven. Han kan nu se frem til at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 12.18 var kraftig tåge med væsentlig nedsat sigtbarhed formentlig årsag til et sammenstød mellem fire køretøjer på motorvejen i det østgående spor.
En 18-årig mand fra Østfyn kørte med lav hastighed, da han bagfra blev påkørt af en 28-årig mand fra Albertslund. Dette sammenstød medførte, at den 18-åriges bil stødte sammen med en spansk bilist, således at en 25-årig mand fra Dalmose ikke kunne undgå at støde ind i den 18-åriges bil.
Ingen kom til skade ved uheldet, hvor tilkaldte bugseringskøretøjer fik fjernet de implicerede køretøjer, så motorvejen igen var fuldt farbar kl. ca. 13.45.
Kl. 12.26 fik politiet melding om, at to andre bilister var forulykket på grund af glat føre vest for det føromtalte færdselsuheld. En patrulje på vej til uheldet med de fire parter talte kortvarigt med de to bilister, som var i stand til selv at få bilerne ind i nødsporet. Heller ikke ved dette uheld var nogen kommet til skade.

Indbrud i Perioden

Sjællandsgade, Ringsted
Roskildevej, Ringsted