Kostumerne sidder, som de skal, replikkerne er knivskarpe, og rekvisitterne står klar i kulisserne. Publikum kan glæde sig til, at Busters Verden gæster Ringsted Kongrescenter 30. og 31 oktober.

Der er allerede nu solgt mere end 1100 billetter, hvor første og andet show er tæt på udsolgt, men der er heldigvis billetter til showet søndag kl. 10.30.

– ‘Busters verden’ er en fantastisk forestilling for hele familien. Bjarne Reuter mestrer at tale til både børn og voksne – og i vores opsætning får klassikeren nyt liv og nye lag af dans og musik. Naturligvis kan man også glæde sig til Nanna Lüders’ kæmpehit ‘Buster’, siger Rasmus Steenberg, der er projektleder i MCH Musical.

En klassiker med hjertet på rette sted
Bjarne Reuters bestseller fra 1979 huskes af mange som følge af Bille Augusts skønne filmatisering fra 1984, og mange børn læser stadig romanen i skolen. Derfor vil det for de fleste være et kært gensyn med den fantasifulde, ukuelige optimist Buster, som prøver at hjælpe, hvor han kan, selvom det ikke altid lykkes efter planen.

Man kan købe billetter til showet via: www.ringstedkongrescenter.dk