LASSEBRIAN_APRIL_MEW_LOGO2014Comedy ZOO On Tour er en landsdækkende turné, hvor FBI (Funny Business Inc.) sender et hold af deres komikere ud i det ganske land.

I april er det Lasse Rimmer og Brian Mørk, som gæster Ringsted Kongrescenter. Det sker onsdag 22. april 2015 kl. 20.

De to komikere glæder sig til at gå back to basics på den fælles Comedy Zoo On Tour. Der er lagt op til mere end blot en sjov aften. Der er nemlig også mulighed for, at publikum går derfra en smule klogere.

De to populære komikere har gennem det sidste år arbejdet tæt sammen, både i publikumssuccesen ”Mørk og Rimmer redder verden” og i Danmarks pt. mest aflyttede podcastserie ”Eksperterne”.  Nu kan man igen opleve dem live i endnu et skarpt show, hvor alle emner tages op,

Lasse Rimmer har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog vært på TV og i radioen, men også altid tilbage til stand-uppen. Han turnerede i foråret 2014 landet rundt med sit seneste one man show “Selvtilfreds”, der blandt andet fik fire stjerner i Berlingske og fem stjerner i BT.

Brian Mørk leverer skarp og velklædt satire i koncentreret storform. Med sin cool og tilbagelænede stil udleverer han tilværelsen gennem begavet og vanvittig morsom comedy. Det kender vi blandt andet fra hans anmelderroste one man show ”MØRK”.

Bemærk: Showet er ikke egnet for personer under 15 år.

Læs mere på www.fbi.dk/comedy-zoo

Køb billetter på www.billetnet.dk.