Coronarestriktionerne har betydet, af Ringsted Børnefestival 2021 gennemføres i en helt særlig TO GO udgave, meddeler Ringsted Kongrescenter. Festivalen rykkes ud på kommunens skoler og dagtilbud. For når børnene ikke kan komme til festival – så kommer Ringsted Børnefestival til børnene.

Børnene skal ikke snydes for koncerter
Til Ringsted Børnefestival kunne man glæde sig til Det bedste Fra MGP & Hip Som Hap. Heldigvis er det er muligt at lave koncerter i corona-sikre rammer foran Sct. Bendts kirke på Valdemar scenen. Derudover kan man glæde sig til gratis koncert i samarbejde med SommerSjov med Hip Som Hap

Det Bedst fra MGP
Dato: 12. juni kl. 13.00
Pris: 30 kr. ekskl. gebyr
Sted: Valdemar scenen foran Sct. Bendts kirke
Vi kan godt garantere det bliver et brag af en koncert med fuld sang, musik, fest og glæde børn på og foran scenen.
“Der tages forbehold for enkelte deltagere ikke kan optræde til specifikke shows. Det meldes ud på forhånd”.

Hip Som Hap
Dato: 26. juni kl. 14.30
Pris: Gratis arrangement
Sted: Valdemar scenen foran Sct. Bendts kirke
HipSomHap er, med hundredvis af koncerter og millioner af streams, et af de varmeste navne i dansk børnemusik. Tween-idolerne er aktuelle med nyt album og går på scenen for at skabe en gigantisk hiphop-fest i børnehøjde.
Missionen er klar: HipSomHap er kommet for at gøre børnemusik cool! Og de er godt på vej. Gruppen stormer frem på TikTok og YouTube og spillede over 100 koncerter i 2019. De har været i Go’ morgen Danmark, lavet musik til DR Ramasjang og optrådt for Kronprinsessen.
HipSomHap laver kvalitets-hiphop til børn og har allerede udgivet to albums: ”Hop Lidt Mer” og det helt nye ”Overtager Verden”. Musikken er spækket med seje rim og syge beats, der tager børnene seriøst og taler lige ind i deres verden. Ikke mindst på nummeret ”Min Far”, som har over 2,5 millioner views på YouTube – flere end Christophers tre seneste singler!

Til dette arrangement kræves der ikke billet.

Foto: SDL