Med genåbningsplanen for sommerens kulturarrangementer, kan der desværre ikke afholdes Ringsted Festival i år, meddeler arrangørerne:

Ringsted Festival 2021 var planlagt til at ligge fra 5.-7. august 2021, og på nuværende tidspunkt er udmeldingen, at vi må lukke 5.000 gæster ind i sektioner på 500 mennesker. På de vilkår er det ikke muligt at afholde Ringsted Festival.

Det er en trist dag for festivaldirektør Anders Sørensen: “Endnu engang må vi aflyse vores elskede festival! Jeg havde virkelig håbet, at vi i år kunne få vores gæster ud i Ringsted Lystanlæg, men det er ikke muligt at afholde Ringsted Festival med de planlagte restriktioner.”

Det er hele Ringsted Festivals DNA, at festivalgæsterne kan overnatte og samles omkring scener, festtelte og madboder. Det er igen ikke muligt i år, og det gør ondt i vores festivalhjerte!

Kompensation
Har du købt billet til Ringsted Festival 2021, så bliver den automatisk ombyttet til en billet til Ringsted Festival 2022. Hvis du ønsker at refundere din billet, så skal du gøre det i vores refusionsperiode. Vi planlægger umiddelbart at refusionsperiode vil ligge i juni og vare 2 uger.

Vi vil oplyse alle billetkøbere om den præcise refusionsperiode inden længe.

Foto: IRJ