Nu kan du få den enestående chance for at opleve både Den Russiske Nationalballet – Svanesøen og Andrew Lloyd Webber Gala, når de besøger Ringsted Kongrescenter i det nye år. Det kan kun blive helt fantastisk og billetsalget er allerede i gang.

Den Russiske Nationalballet SVANESØEN. PR-Foto Ringsted Kongrescenter

30 dansere fra Den Russiske Nationalballet kan opleves i Danmark 2021 og danner rammen om den historiske russiske ballet, »Svanesøen« – en ballet, der efter 143 år fortsat er lige så populær, hvor Peter Tjajkovskij skrev »Svanesøen« i 1877, og komponistens toner og tanker bag opførelsen af balletten er bevaret.

Bag kompagniet står tidligere Bolshoi-danser Sergei Radchenko sammen med Elena Radchenko, som er solist fra både Bolshoi og Kirov Balletten, hvor denne opsætning af Svanesøen oprindeligt stammer fra. Rollen som Odette danses af Liudmilla Titova, der er uddannet solodanser fra Bolsjoj Balletten.

Stykket fik flotte anmeldelser, senest »Svanesøen« turnerede i landet i år og med et begejstret publikum der gav stående applaus, så publikum kan se frem til at opleve en medrivende ballet i en flot ny opsætning med dygtige dansere.

Den russiske stjernesolist, Liudmila Titova, der har været solodanser på de store ballet forestillinger i hele Europa, kan opleves opleves som Odette/Odile – den sorte og hvide svane. Hun er uddannet fra Bolshoi Ballet Academy, og har siden 2010 været balletmester og solodanserinde hos Den Russiske Nationalballet.

Svanesøens markører sad lige i skabet denne her dag. Sjældent har man set så flotte fouetteer eller fire knivskarpe svaneunger på rad. Det var der, vi holdt vejret og mærkede suset. Der, stå det klart, hvor vanskelig en kunst ballet er. ” **** Nordjyske, Anne Mette Buch

Køb din billet lige her. 

Andrew Lloyd Webber Gala.
Et show skabt for at ære en af de største musicalkomponister i nyere tid. Oplev uddrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker såsom The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem.
En række internationalt anderkendte solister med ekstraordinære stemmer og et syngende og dansende ensemble tager publikum med på en følelsesladet rutsjebanetur: Kærlighed, forførelse, romance, humor, vrede, grådighed, mod, håb og inspiration.

Webbers arbejde er fyldt med et overflødighedshorn af menneskelige følelser, og hans musik har rørt ved publikums hjerter over hele verden.
The Andrew Lloyd Webber Galla samler alle disse følelser i ét show. Webbers brilliante musik fortolkes live af stort og imponerende orkester.​​​​​​​

Køb din billet lige her. 

Andrew Lloyd Webber Gala. PR-Foto Ringsted Kongrescenter

Husk at I også har mulighed for at nyde en dejlig buffet inden showet.
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start. Pris 225 kr. ekskl. gebyr