Ringsted Musik- og Kulturskole afholder igen i år den store traditionelle Julekoncert i Klostermarkskirken søndag den 10.12.2022 kl. 15.30.

Gennem snart 4 årtier har Julekoncerten været et af skolens helt store koncerter, hvor rigtig mange elever kommer på scenen og viser, hvad de har arbejdet med hen over året.

På programmet er der naturligvis mest dansk julemusik, men også musik fra alle andre egne af verden, og der bliver øvet flittigt, så man i fællesskab kan lave en flot koncert.

Som noget helt nyt indledes koncerten i år af Ringsted Street Parade, der med festlige rytmer sætter det hele i gang. Fællessang bliver der masser af, og traditionen tro bliver sangene akkompagneret af Musik & Kulturskolens store Juleorkester. Det bliver igen de højt skattede julerepertoire, som Du som har tændt millioner af stjerner, Nu tændes 1000 Julelys og Juletræet med sin pynt.

Programmet byder endvidere på Cool Klassisk, musik & Kulturskolens store begynderorkester med strygere og fløjter, og et nyt akustisk Folkemusikorkester får premiere denne lørdag eftermiddag i Klostermarkskirken.

Med på programmet er også et indslag fra en improvisationsworkshop, der netop er afholdt, så det er et meget afvekslende program Musik & Kulturskolen har sat sammen. Naturligvis er også indslag fra koret SONO, Vokalgruppen, Saxofonorkestret, Strygekvartetten 4 Kløver, og endelig det til lejligheden sammensatte jule begynderorkester med mange forskellige instrumenter.

Julekoncerten har altid været et tilløbsstykke, og Musik- og Kulturskolen håber naturligvis på at mange igen i år vil finde vej til Klostermarkskirken lørdag den 10. december kl. 15.30.

Der er gratis adgang og alle er meget velkomne.

Pressefoto