Lad op under trækronerne i Ringsted Outlets helt egen festivallounge på Ringsted Festival, når den lokale festival løber af stablen fra torsdag den 1. august til lørdag den 3. august.

Ringsted Festival er en af Danmarks hyggeligste festivaler med masser af smil, god musik, glade festivalgæster og ikke mindst stor lokal opbakning. Derfor er Ringsted Outlet også med, når festivalpladsen åbnes den 1. august kl. 12.

Lad op sammen med Ringsted Outlet
Området, som Ringsted Outlet indretter til festivalens gæster, bliver et hyggeligt og magisk område med masser af fine lyskæder. Her kan gæsterne lade op – på mere end én måde. Der vil nemlig være hængekøjer og pallemøbler til at tage en lille afslappende stund mellem alle de fede koncerter, men det vil også være muligt at få ladet sin smartphone op*. Derfor har den magiske lysning mellem Pamperhalle og Anlægsscenen også fået navnet ”Recharge Lounge” By Ringsted Outlet. Efter et besøg i loungen er du igen klar til at forevige alle de sjove oplevelser og fede koncertminder på Ringsted Festival 2019.

*Området kommer til at tilbyde de mest almindelige stik til opladning.

Foto: Ringsted Outlet.