Foto: Oplev Ringsted / Heidi Taymyr

Den 31-årige Carl Emil Petersen åbnede Valdemar scenen torsdag aften med det store hit København, der stammer fra hans tid som forsanger i Ulige Numre.

I knapt en time tog Carl Emil et begejstret publikum gennem en blanding af egne numre og numre fra Ulige Numre-tiden, og mellem sangene underholdt sangeren med den skønne, underspillede stil, med anekdoter fra sin hverdag.

Det er svært at have en svensk kæreste under EM og lade som om man er lige så interesseret i svenskernes kampe, som i danskernes fortalte Carl Emil og mere end antydede, at det svenske landshold spillede temmelig kedeligt.

Carl Emil havde ladet det sædvanlige denim blive hjemme på grund af varmen og i stedet fundet et høresæt frem fra bunden af vasketøjskurven. Han indrømmede også selv, at Love Shop 3, der gik på scenen lige efter, har døbt ham Gintyven. Carl Emil har åbenbart ikke opdaget, at det ikke længere er normal kutyme at stikke en flaske gin i tasken, hvis den står fremme 🙂

Meget kan man byde os
Love Shop-sangeren Jens Unmack har allieret sig sammen med Love Shop-sammensvorne Mikkel Damgaard og Mika Vandborg og trioen optræder under navnet Love Shop 3.
De skulle på scenen lige efter Carl Emil, men var en smule forsinkede, for som de sagde, så havde de lige et opgør med en gintyv.

Meget kan man byde os, men man skal IKKE stjæle vores gin sagde Jens Unmack og det var tydeligt, at Carl Emil og Love Shop 3 har optrådt sammen før og sætter pris på hinanden under de lunefulde drillerier.

Næste arrangement på Valdemar scenen er SommerRock fredag aften, hvor Tomboola Band og Chimbos Revival spiller. Det er kl. 19.00. Lørdag kl. 11.00  14.00 er der SommerJazz med Paul Harrison.