Du kender sikkert til al besværet der kan være med at lave mad til et større selskab. Først og fremmest kræver det, at man bruger mange timer i køkkenet, bruger mange penge og generelt har mindre overskud til festen. Derudover kræver det også en del kreativitet. Hvis det er en vigtig aften som nytår, kan det være ekstra irriterende, da man selv gerne vil smage på maden og vinen og deltage i festen så meget som muligt. Derfor kan det være en god ide at gøre det på den nemme måde og i år bestille årets nytårsmenu 2021. Så lader du professionelle folk stå for den lækre mad, og du kan koncentrere dig om at hygge dig med dine venner.

Hvad får man i en nytårsmenu?
Bare fordi man bestiller en buffet ud af huset, så betyder det ikke at maden er af dårligere kvalitet end den du kan lave selv. Der er nemlig mange gode restauranter, der vælger at lave særlige menuer til nytår, som er af lige så høj kvalitet som den du ville få hvis du bestilte mad på restauranten a la carte.

Maden kommer næsten færdig tilberedt, og du skal kun følge nogle ganske få trin, så at tilberede kødet og anrette maden. Du skal ganske enkelt bare følge de instrukser der følger med menuen, og nytårsmiddagen er hurtigt leveret i høj kvalitet. Hvad angår prisen, så er det ofte billigere end hvad du ville få på en god restaurant. For en kuvert med 4 serveringer skal du gerne af med cirka 400 kroner. Når det kommer til nytårsaften, hvor der gerne skulle være andre ting på menuen end mange timer i køkkenet, så er det en lav pris at betale for at kunne deltage i festlighederne på lige fod med sine venner.

Hvad skal der ske dagen derpå?
Hvis du er vært til årets nytårsfest, så kan der være rigeligt at ting at se til dagen derpå. Det er sjældent man har det største overskud den dag, så du skal naturligvis heller ikke have den store oprydning til overs når det kommer til maden. Når det kommer til nytårsmiddag ud af huset, så skal typisk bare aflevere kasserne maden kom i tilbage til restauranten i løbet den næste uge. Du behøver altså ikke stresse med at aflevere restaurantens kasser tilbage hurtigst muligt. Du kan med andre ord bare koncentrere dig om at have en god fest og hygge dig med dine venner dagen efter!

Når du får nytårsmenuen leveret, kan du koncentrere dig om at skænke bord og skænke champagne. Foto: ABW