Gyrstinge Skovkro
Gyrstinge Skovhuse 33
4173 Fjenneslev
Tlf. 57 84 56 52

gyrstinge skovkroSøndagsfrokost
Gyrstinge Skovkro er kendt vidt og bredt for sine søndagsfrokoster.  Hver søndag kl. 12-15 bydes på en buffet med klassiske danske retter som sild, laks, fiskefilet og forskellige lune retter, der passer til konceptet. Der er også et stort dessertbord.

Søndagsfrokosten er altid velbesøgt, hvorfor det anbefales at bestille bord. Er I flere end 24, kan I få jeres egen buffet serveret i et af skovkroens mindre lokaler.

Til påske og jul giver køkkenet den en ekstra skalle. Der serveres overdådige påskefrokoster og julefrokoster flere gange i løbet af sæsonen, men det gælder om at være hurtig, hvis man vil have plads. Når du ikke at få et bord, kan du bestille højtidens lækkerier som diner transportable. Maden leveres til døren, anrettet på fade eller i termokasser, og der er ingen, der går sultne fra bordet.

gyrstinge skovkro2Udflugt i det grønne
Med sin beliggenhed ved Lille Bøgeskov kan kroen med rette kalde sig en skovkro. Midt mellem Ringsted og Sorø danner Gyrstinge Skovkro ofte udgangspunkt eller endestation for udflugter i lokalområdet, der byder på seværdigheder som Sorø Klosterkirke, Akademihaven og søerne eller Sporvejsmuseet Skjoldnæsholm og Sct. Bendts Kirke i Ringsted.

En udflugt i det grønne kan krydres med kaffe og kringle eller smørrebrød i kroens nostalgiske rammer. Den gamle kro blev efter en brand i 1972 omhyggeligt istandsat og fremstår i dag som en moderne kro med en skøn gammeldags atmosfære.

Skovkroen er indrettet, så handicappede og gangbesværede kan færdes ubesværet.

gyrstinge skovkro3Selskaber ved skoven
Gyrstinge Skovkro lægger året rundt idylliske rammer om selskaber af alle størrelser. De fire smukke selskabslokaler (Havestuen, Jagtstuen, Den store sal og Løvsalen) kan rumme selskaber fra 20 til 300 couverter. Her afholdes konfirmation, fødselsdag, firmafest, kurser, konferencer, lørdagsbal og søndagsfrokost.

Skal du holde fest, kan du være sikker på, at dine gæster får en god behandling på Gyrstinge Skovkro. De kreative og kompetente kokke har mange ideer til den perfekte menu, og personalet sørger for, at bordet bliver dækket efter dine ønsker. Menuforslagene kan kombineres på kryds og tværs, og har du specielle ønsker, bliver de imødekommet.

Her får du det hele serveret fra velkomstdrink til natmad. Bar efter kaffen kan enten afregnes efter forbrug eller som ”fri bar”.

På Gyrstinge Skovkro kan du holde fest morgen, middag og aften. Foruden helaftensarrangementer, kan du bestille brunch eller frokost.

Kontakt Gyrstinge Skovkro for et uforpligtende tilbud.