lins restaurant ringsted (8)Lins Restaurant 
Køgevej 1
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 88 88
[email protected]

Åbningstider
Mandag til fredag kl. 15 – 22
Lørdag, søndag og helligdage kl. 12 – 22

Over 20 års erfaring
Lins Restaurant er et af Ringsteds gode gamle spisesteder. Restauranten er indrettet i kinesisk stil med bl.a. rispapirlamper, vifter og løver. Menukortet kombinerer autentiske kinesiske retter med danske klassikere.

Lins er også en børnevenlig restaurant. Her er både høje stole til de små og en børnemenu med livretterne. Dessertkortet er ligeledes fyldt med populære børneretter, eksempelvis bananasplit, pandekager med is og ikke mindst ta’ selv softice med rigelig krymmel.

Spis så meget De ønsker!
Eksotisk Stor Buffet kan nydes kl. 16.30-22.00 (eller efter aftale). Man starter med dagens suppe fra suppebaren. Herefter kan man vælge mellem 24 klassiske kinesiske retter på den varme buffet, bl.a. andesteg, kongerejer og forårsruller.

Der er også en mongolian barbecue, hvor fine udskæringer af råt kød og alt godt fra havet til tilberedes on demand.

Sushibaren omfatter et stort udvalg af nigiri, maki og rispapir lækkerier.

Det hele ledsages af en stor frugt- og salatbar og afsluttes med en dessertbar med is, kaffe og te.

lins restaurant ringsted (3)Kinesisk brunch
Vil I gerne nyde en utraditionel brunch, byder Lins Restaurant i Ringsted på en kombination af danske og kinesiske retter lørdag, søndag og helligdage kl. 12-15.

Blandt de danske retter er klassikere som sild, gravad laks, æg og rejer, flæskesteg og frikadeller. De kinesiske retter består af wokretter med kongerejer, svinekød, oksekød, kylling samt forårsruller, stegte ris og stegte nudler. Der er også mulighed for at nyde sushi til brunch.

Med hjem?
Ønsker du take away, har Lins Restaurant mange forskellige menuer at vælge imellem til 1-2 personer. Det gælder også hvis du skal bespise et helt selskab. Lins leverer buffet ud af huset til 15-20 personer til meget konkurrencedygtige priser. Læs mere her. 

Fest hos Lins
Foretrækker du at holde festen ude, sørger Lins Restaurant for et veldækket bord og god betjening. Alle dine gæster går mætte fra bordet, for der er noget for enhver smag.

Frokost – dansk og kinesisk
Frokost serveres kl. 12-16. Frokostkortet omfatter nogle af de mest eftertragtede retter fra de kinesiske køkken, f.eks. forårsruller, stegte ris, kylling i karry, andesteg og indbagte kongerejer. Der er også mulighed for at få en fiskefilet, en halv kylling eller en paneret schnitzel med pommes frites.

Lækre supper
Supperne er et kapitel for sig. Lins suppe er en stærk suppe baseret på skaldyr. Er du til stærke supper, bør du også prøve Peking varianten. Alternativt kan du vælge hønsekødssuppe, nuddelsuppe, hajfinne suppe, hummersuppe eller wanton suppe. Wantons kendes også som “dumplings” og er små indpakkede lækkerier. Typisk er der tale om kødfars indpakket i en pastalignende dej, og de kinesiske wantons minder således en del om den italienske ravioli.

lins restaurant ringsted (7) lins restaurant ringsted (6) lins restaurant ringsted (2) lins restaurant ringsted (1)
lins restaurant ringsted (5)

lins restaurant ringsted (4)

 


premiumpartner