Oishii
Tinggade 1
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 66 66

Åbningstider
mandag-lørdag kl. 12.00 – 21.00
søndag kl. 13.00 – 21.00

Udbringningstider
mandag-søndag kl. 17.00 – 20.30

Sushi i verdensklasse
Oishii betyder lækkert på japansk, og titlen er godt ramt, for restauranten på Tinggade serverer og udbringer Sjællands lækreste sushi. Ihvertfald hvis man spørger de mange stamkunder i Ringsted og omegn.

Oishii blev etableret i 2009 af Zhitao (i daglig tale Tao), der tidligere var kok på Københavns japansk-franske fusionsrestaurant Umami, som har huset nogle af verdens bedste sushikokke.

Den japanske filosofi
Oishiis kokke arbejder ud fra det japanske køkkens filosofi om via naturlige, sæsonbestemte ingredienser at fremstille retter der smager godt og samtidig er en fryd for øjet. Her finder den kræsne sushi-fan høj kvalitet og store smagsoplevelser i et fornuftigt prisleje.

Filosofien afspejler sig også i restaurantens indretning, der er minimalistisk med kridhvide vægge og sorte træborde. Enkelt hvidt porcelæn og hvide servietter danner sammen med glas og stål det lærred, hvorpå maden får lov at udfolde sig som et kunstværk.

Det japanske køkken er ikke ensbetydende med sushi: sashimi, nigiri, uramaki, hosomaki, futomaki og rispapir ruller. Tempura er en anden populær ret, hvor fisk, skaldyr og grøntsager dyppes i en let dej og dybsteges, så man opnår en delikat sprødhed.

Det kan også anbefales at supplere med det klassiske japanske tilbehør; misosuppe, edamame bønner, wasabi ærter, pickles osv.
oishii tun
Innovation – Oishii Style
Oishii serverer både koldt og varmt fra det japanske køkken. Udover sushi er der udon wok og sprøde salater på menuen. Restaurantens innovative kokke har desuden udviklet deres egne specialiteter, som de kalder Oishii Style; maguro tatar, shake tatar, røget tun, og ebi tempura.

Du kan rolig tage dine børn med på Oishii – på menuen er sushi, nuddelretter og risboller til de mest kræsne børn. Til den søde tand serveres is og kage af hvid chokolade. Her kan du bladre i menukortet.

Hos Oishii får du kort sagt sunde, enkle og yderst velsmagende måltider, hvor alle smagssanser stimuleres: Salt, Surt, Sødt, Bittert, Stærkt og Umami.

Først med det sidste
Følg Oishii på Facebook hvor du kan holde dig opdateret med ændringer af menukortet og deltage i konkurrencer. Oishii er også på Instagram.

Oishii er med i Just Eat – Danmarks førende formidler af take away, men du er naturligvis også meget velkommen til at bestille direkte i restauranten på tlf. 57 61 66 66.

  

oishii nigiri


sølvpartner