Sandwich BarenSandwichbaren 
Torvet 1
4100 Ringsted
Tlf.: 57 67 33 44
E-mail: info@sandwich-baren.dk

Sandwichbaren på Facebook

Åbningstider
Mandag 10.00-18.30
Tirsdag 10.00-18.30
Onsdag 10.00-18.30
Torsdag 10.00-18.30
Fredag 10.00-19.30
Lørdag 10.00-18.00
Søndag 10.00-18.00

Sandwich BarenByens eneste sandwichbar
Sandwichbaren er placeret i Ringsted midtby på torvet. Her har byens borgere og turister nydt lækre sandwich og salater siden 2005, hvor butikken åbnede. Med sine 10 leveår er Sandwichbaren blevet Ringsteds førende, sunde alternativ til dem, som – måske med vilje – har glemt madpakken derhjemme. Faktisk er butikken Ringsteds eneste Sandwichbar, men det gør ikke noget, hvis du spørger butikkens faste frokostgæster, som mener at der ikke er behov for andre.

Mange erhvervsdrivende i Ringsted besøger Sandwichbaren i frokostpausen, det gælder også elever fra byens skoler. Børnefamilier henter den nemme aftensmad, og turisterne kan nyde en sund, dansk sandwich foran den smukke Sankt Bendts kirke.

Se menukortet.

Frisksmurte sandwich og hjemmelavede salater
Alle sandwiches kan fås i to størrelser og på både lyst og mørkt, hjemmebagt brød. Sandwichene laves kun på bestilling, hvilket betyder, at din sandwich altid er frisksmurt og lavet specielt til dig. Sandwichene fås med så mange forskellige slags fyld, så du garanteret kan finde din favorit. Vælg eksempelvis mellem roastbeef, flæskesteg, kylling eller æg og rejer. Du kan også vælge den originale, amerikanske kæmpe-bagel med flødeost, salat og valgfrit fyld af enten skinke, hønsesalat, laks, kylling eller tun.

Sandwichbaren serverer også hjemmelavede salater. Vælg imellem kylling, tun eller græsk salat. Grøntsagerne er frisk skårne hver dag, og en salat er altid inklusiv dressing og hjemmebagt brød.

Pølsehorn, toast og hjemmelavede frikadeller er også at finde i sandwichbarens sortiment.

Større bestillinger
Sandwichbaren har stor erfaring med bestillinger til institutioner, firmaer, foreninger, sportsklubber, receptioner og lignende. Det sunde koncept, som sandwichbaren fører, er et godt alternativ til byens andre tilbud.

Sandwich BarenTil selskaber egner sandwichbarens luksus trekantsandwich med valgfrit fyld sig særligt godt. Bestillingen skal være på minimum 16 stk. og være modtaget senest dagen før. Andre former for sandwich og salater kan naturligvis også laves, kig ind i sandwichbaren med dine ønsker og få et uforpligtende tilbud.

Tag på picnic
Sandwichbarens placering er ideel til dem, som ønsker at tage på picnic. I området omkring Sankt Bendts kirke og klosterlunden findes store, grønne områder med bænke.

Tag et tæppe under armen og køb din sandwich eller salat samt drikkevarer i Sandwichbaren, og nyd frokosten eller aftensmaden i det grønne med udsigt til den prægtige kirke.

Sandwich Baren Sandwich Baren Sandwich Baren