Der er stadig plads til flere hold, når Stafet For Livet finder sted lørdag den 28. og søndag den 29. august fra klokken 11.00-11.00 i Ringsted Lystanlæg, Tværallé 5.

– Vi glæder os til at holde Stafet For Livet igen, og vi har lagt os meget i selen for at få et godt arrangement, under de gældende restriktioner. Vi opdeler Ringsted Lystanlæg i tre sektioner med plads til maksimalt 500 deltagere i hver sektion. Hver sektion har egen indgang og der er tilknyttet en rute til hver sektion, som kun den enkelte sektions deltagere må bruge. Ruterne er på henholdsvis 534 meter i sektion 1, 551 meter i sektion 2 og 690/1070 meter i sektion 3, fortæller formanden for Stafet For Livet Ringsted, Ann-Birgit Guldager Nonboe.

– I år vil det også være muligt at holde holdets stafet i et lokalområde, hvis holdet ønsker det. Det betyder, at hvis man i eksempelvis Kværkeby. Vigersted eller Haraldsted, eller hvor man nu bor, gerne vil holde et Stafet For Livet i det pågældende område, kan man også det, uddyber hun.

Børn og unge

Årets tema under Stafet For Livet Ringsted er ”Børn og unge – som kræftramte og pårørende” og der vil i den anledning være ekstra opmærksomhed på dette tema.

Ved arrangementet vil der også være forskellige former for underholdning under stafettens afvikling.

Der vil foregå børneaktiviteter i hver sektion. Derudover vil der være et særligt program for Fighterne på stafetten.

Stafettens fællestelte og scene bliver centralt placeret i midten af Ringsted Lystanlæg.

Når fællesteltene skal besøges, er der afmærkede adgange fra hver sektion.

Åbningsceremoni, lysceremoni og afslutningsceremoni foregår fra scenen og kan ses og høres ude i sektionerne.

Programmet for underholdningen vil løbende blive opdateret på hjemmesiden, ligesom det kan downloades via appen ”Stafet For Livet”.

For at deltage i Stafet For Livet Ringsted, skal man indbetale 100 kroner per holddeltager, dog 50 kroner for børn under 18 år.

Hvis man vil vide mere, kan man kontakte holdansvarlig Rikke Falkenberg Kofoed på e-mail rikke@legmedit.dk eller formand Ann-Birgit Guldager Nonboe på e-mail abgno58@gmail.com.

Man kan tilmelde sig og læse meget mere på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/ringsted.

Pressefoto