Oplev et foredrag med Stine Pilgaard, der er forfatter til den anmelderroste roman ”Meter i sekundet”. Stine Pilgaard besøger Ringsted Bibliotek torsdag den 2. september kl. 19.00.

Meter i sekundet tager pulsen på Vestjylland
En ung kvinde flytter til Vestjylland, og spørgsmålene melder sig. Hvordan taler man med sin købmand? Kan man stoppe verdens dårskab gennem en brevkasse? Hvad tænker vestjyderne på i pauserne mellem deres sætninger? Hvordan slår man en barnevogn sammen? Hvorfor er højskoleleverne så glade, og hvad er det, de vil i Velling?

Mød Stine Pilgaard, der er forfatter til bogen ”Meter i sekundet”, en humoristisk og kærlighedsfuld roman om en ung kvinde, der flytter til Vestjylland og skal finde vej i højskolelivet og den vestjyske samtaleform, og samtidig finde ind i rollen som nybagt forælder og orakel i lokalavisens brevkasse.

Stine Pilgaard skriver i en stil, der er helt hendes egen, med humor, overraskelser, sans for detaljer og med mange præcise sproglige observationer.

Forfatteren Stine Pilgaard brød stort igennem med debutromanen ”Min mor siger” (2012). Siden har hun fulgt succesen op med romanen ”Lejlighedssange” (2015) og senest ”Meter i sekundet” (2020). Hun har vundet flere litterære anerkendelser for sine romaner, blandt andet debutantprisen Bodil og Jørgen Munch-Christensens Kulturlegat (2012) og Bibliotekernes Forfatterpris (2016).

Tilmelding og Billetter
Foredraget med Stine Pilgaard holdes på Ringsted Bibliotek torsdag den 2. september kl. 19.00-21.00. Biletterne koster 105 kr. og kan købes online via ringstedbib.dk. Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Foto: Stine Pilgaard