Der er oplevelsesgaranti for store og små, når Oplev Ringsted byder velkommen til Summer Days i Ringsted fra 29. maj 3. september. Man kan glæde sig til Børnefestivals-koncerter, SommerSjov, EM I fodbold, Sommerrock, Kongres koncerter samt arrangementer fra foreninger i de smukke, grønne omgivelser på plænen foran Sct. Bendts Kirke.

Til visse arrangementer vil der være gratis entré og andre opkræves der entré.

Der vil løbende komme arrangementer til, men der forventes op 80 arrangementer sommeren igennem. For at sikre alle en tryg og sikker oplevelse, vil det foregå i corona-sikre rammer med op til 500 gæster pr. sektion.

Valdemar den Store får sin egen scene
I de smukke omgivelser ved Sct. Bendts kirke vil man sommeren igennem opleve 60-80 arrangementer, som skaber en helt unik stemning til arrangementerne.
Som en hyldest til Valdemar den Store, der byggede Sct. Bendts kirke og er begravet i Ringsted, får han som en hyldest sin helt egen scene.

Lørdag 29. maj kl. 10.30 kan man glæde sig til Ringsted Børnefestivals maskot Line Solsikke og Borgmester Henrik Hvidesten indvier scenen.

En del af Summer Days i Ringsted
”Kulturen er tilbage”-koncerterne præsenteres af Ringsted Kongrescenter som en del af Summer Days i Ringsted. Her er der oplevelsesgaranti for både store som små når pladsen foran Sct. Bendts Kirke sommeren igennem fyldes med underholdende arrangementer. Glæd jer til SommerRock, SommerJazz og SommerSjov samt EM i fodbold på storskærm.

Få et overblik her: