Den 11. august lukker testcenteret i Ahornhallen. Du kan stadig blive testet for Covid-19 på Nørretorv, i Anlægspavillonen og Nordcenteret i Benløse, meddeler Ringsted Kommune.

Flere og flere danskere bliver vaccineret, og det betyder, at der heller ikke er så mange, der har behov for at blive testet. Derfor tilpasses testkapaciteten landet over, og nogle testcentre med kviktest lukker. Antallet af PCR-test-steder forbliver det samme.

I Ringsted Kommune betyder det, at testcenteret for kviktest i Ahornhallen – der er åbent tirsdag, torsdag og lørdag – har sidste åbningsdag tirsdag den 10. august.

De øvrige teststeder i Ringsted Kommune vil fortsat have åbent. Fra den 11. august kan du derfor stadig blive testet for Covid-19 flere steder i Ringsted Kommune.

• Anlægspavillonen, både PCR-testcenter og vaccinationscenter, åbent hverdage kl. 8-18.
• Nordcenteret ved Benløseparken, testcenter med kviktest, åbent mandag, onsdag, fredag, søndag kl. 9.00-19.00.
• Nørretorv 20, testcenter med kviktest, åbent hverdage kl. 06.00-23.30, lørdag og søndag kl. 8.00-20.00. Bemærk at testcenteret flytter fra Ringsted Kongrescenter søndag den 8. august og over på den anden side af pladsen til Nørretorv 20, hvor der er åbent fra mandag den 9. august.

Du kan blive testet på alle testcentre i hele landet. Find det nærmeste testcenter og se aktuelle åbningstider på www.coronasmitte.dk.

PCR-test udføres med en podning fra svælget. Foto: ABW