Verdenssuccesen The Show har i de sidste 20 år etableret sig som verdens største ABBA-tribute. De har givet koncerter i nogle af verdens største koncerthuse. Den 10. november står de i Ringsted Kongrescenter – og der er snart udsolgt.

Tilbage i efteråret 2001 havde Kenneth og hans far Carsten Svoldgaards første ABBA show premiere. De to geskæftige herrer har produceret et nu legendarisk ABBA show, der til dags dato turnerer verden rundt med stor succes.

Altid med Kenneth som agent og ofte som tour manager, hvor han rejser rundt med produktionen. En produktion med cirka 30 showfolk involveret. Der er også et strygeorkester med i opsætningen, der flyves ind fra London.

”ABBA’s musik går aldrig i glemmebogen, de har solgt flest album efter The Beatles, og vi har haft langt over to millioner publikummer inde og se showet i ikke mindre end 50 lande. Det borger for kvaliteten i sig selv,” udtaler Kenneth Svoldgaard og tilføjer:

Showet har både optrådt på Wembley Arena og i Royal Albert Hall i London, og der var 17.000 tilskuere til en koncert i Los Angeles prominente Hollywood Bowl koncertsted. Vores ABBA show er også populært så langt væk som i Brasilien, hvor de optrådte i Sao Paolo for 70.000 publikummer.”

I sommers startede ”The Show – A Tribute to ABBA” op igen med at turnere med en optræden i Monaco, hvor prinsesse Caroline var blandt publikum. I sidste uge var salen fuld i Rumænien.

Nu venter resten af Europa og Skandinavien de kommende måneder. Den 10. november er turen kommet til Ringsted Kongrescenter, hvor salen også forventes at være fuldkommen fyldt.

Fang de sidste, eftertragtede billetter på www.ringstedkongrescenter.dk

Pressefoto