Torsdag den 28. oktober 2021 fra kl. 8.00 – 9.00 er det Egen Vinding og Datter, som byder det lokale erhvervsliv på en morgenbrunch på adressen: Haslevvej 81B, 4100 Ringsted.

Siden 1980 har virksomheden arbejdet på at skabe nye natur- og miljøvenlige byggemetoder og –produkter. Med fokus på materialevalg og miljø er det Egen Vinding og Datters ambition at skabe langtidsholdbare løsninger.

Virksomheden tager ikke kun hensyn til miljøet i byggefasen. De lægger generelt vægt på at minimere miljøbelastningen af både produktion, byggeri og materialeafskaffelse og genbrug.

Kom og hør direktør Lars. K. Jørgensen fortælle mere om virksomheden og dens virke i Ringsted til denne torsdagsbrunch.

Tilmelding på: www.ringsted.nemtilmeld.dk

Om Torsdagsbrunch

Torsdagsbrunch er et tilbud fra Ringsted Erhvervsforum, hvor en lokal virksomhed fortæller sin historie og giver et indblik i både udfordringer og succeser. Formålet er at give deltagerne ny inspiration i forhold til virksomhedsdrift og vækst samtidig med, at Ringsted Erhvervsforums medlemmer får et øget kendskab til hinanden.

Arrangementet er åbent for alle Ringsteds virksomheder. På den måde er det også muligt for virksomheder, der ikke er medlemmer af Ringsted Erhvervsforum at snuse til foreningens arbejde.

Foto: ABW