ZBC_Dag3_miljø_4762ZBC Ringsted
Ahorn Allé 3-5
4100 Ringsted
Tlf. 5768 2500

Vil du have en god uddannelse i tilknytning til erhvervslivet, være opdateret inden for din branche, eller har du lyst til at prøve noget nyt? ZBC tilbyder ungdomsuddannelser samt efteruddannelse og skræddersyede kurser til voksne og virksomheder på afdelingerne i Roskilde, Ringsted, Næstved, Haslev og Vordingborg.

Flere landsuddannelser udbydes i Ringsted, f.eks. Danmarks Konditorskole ZBC og Den Danske Urmagerskole. Det betyder f.eks., at alle landets konditorer uddannes og efteruddannes i Ringsted, blandt andet i forbindelse med den nye certificering Ismester/Gelatiere, som ZBC udbyder i samarbejde med det italienske is-universitet Carpigiani i Bologna.

ZBC_Dag4_miljø_5679Ungdomsuddannelser
Læs om studieretningerne på Handelsgymnasiet ZBC og Teknisk Gymnasium ZBC på zbc.dk/gymnasier.

Få overblik over erhvervsuddannelserne på ZBC på: zbc.dk/erhvervsuddannelser eller kontakt vejlederne i den by, hvor du gerne vil starte. Her kan du bestille et besøg på skolen.

For voksne
Se det fulde udbud af kurser og efteruddannelse på hjemmesiden.

Her kan du også se, hvornår du kan besøge ZBC’s uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning for voksne. ZBC’s vejledere kan f.eks. svare på spørgsmål vedrørende erhvervsuddannelse for voksne (EUV), AMU-kurser, kompetenceafklaring og VEU-godtgørelse med mere.

ZBC_Dag3_miljø_4025 ZBC_Dag3_miljø_3702


sølvpartner