Valdemars Julemarked rækker ud efter flere stader til markedet og samtidig inviteres kritikere til at bakke op om første udgave.

Første udgave af Valdemars Julemarked blev afholdt i denne weekend med åbning fredag i forbindelse med dette års Juletræstænding i Ringsted.

Oplev Ringsted vil gerne takke alle de fantastiske stadeholdere og gæster, som bakker op om de første par dage af Valdemars Julemarked:

Vi har oplevet en masse dejlig feedback specielt omkring åbningstider som forventet bliver rettet til. Der er en række initiativer på vej. Valdemars Julemarked er første udgave i at lave et julemarked som i årtier er blevet efterspurgt i Ringsted. Julemarkedet er afhængige af at lokale ildsjæle vil bakke op om det – samt at man ser julemarkedet som et pitstop i julebyen Ringsted. Julemarkedet er gratis som gæst at komme til, og det er meget mere end et julemarkedet. Hver eneste åbningsdag vil der være aktiviteter for børn eller musik. Der er mulighed for at købe mad- & drikkevarer. 100 børn har tilmeldt sig og har hængt deres julesok op i teltet, hvor de hver lørdag vil modtage en overraskelse.

Det første år er altid er svært, så Oplev Ringsted kan kun opfordre til, at alle bakker op om det. Hvis man tager Ringsted Natten, er den heller ikke vokset sig så stor som den er i dag uden fælles indsats fra alle.

Foto: Oplev Ringsted