Italy Italy tilbyder fra onsdag d. 31. og til og med  lørdag d. 3. april (de holder lukket Påskedagen og 2. Påskedag) følgende:

Påskeudgave af ”den kolde antipasti anretning ”platten”, som du evt. også kan bruge selve Påskedagen:
Platten skal forudbestilles i god tid og senest dagen før. Platten skal bestilles i minimum 2 portioner. Prisen kr. 185,00. Den består af:

– Laksetatar af Færøsklaks, avocado
– Quinoasalat med rejer og appelsin
– Lufttørret skinke og grønne asparges
– Spinattimbale & granaostecreme
Spyd (grillet) med salsiccia, peberfrugt og løg
– Kalvelårtunge (rosastegt), salsa verde
– Halv æg fra Søtoftes Landbrug, blommen er rørt med mascarpone, ingefær og purløg
Bestilling af platten giver adgang til at købe dagens pannacotta eller tiramisú til kun kr. 45,00!

Påskemenu – minimum 2 portioner – kr. 325,00.
Menuen skal bestilles i god tid og minimum 2 dage før afhentning (dette på grund af tilberedningstid og bestilling af varer)

3-delt forret:
• Laksetatar af Færøsklaks & avocado
• Rosastegt kalvelårtunge med salsa verde
• Halv æg fra Søtoftes Landbrug. Blommen er rørt med mascarpone, ingefær og purløg
Hovedret:
• Sous-videt lammekølle med dens sauce
• Tilbehør af kartoffelduchesse og dagens grøntsager
Dessert:
• Zuppa inglese – Med æggecreme og chokoladecreme & kagebund vædet med Alkermes likør

Til dig som ikke spiser kød kan vi tilbyde Påskemenuen, hvor vi erstatter køddelen i forretten med en specialitet uden kød og hovedretten med STEGT KULMULEEFILET OG SAUCEN MED SPINAT, SAFRAN OG FLØDE. Tilbehør som nævnt.

Specielle pizzaer i Påskeugen, kr. 95,00:
1 – Tomatsauce, mozzarella, sauteret zucchini, soltørret tomat, letrøget skinke fra Sydtyrol og burrata
2 – Tomat, mozzarella, hjemmelavet porchetta, padron og granaost
3 – Pizza bianca med mozzarella, salsiccia, ovnstegte kartofler, cherrytomat og rosmarin

Specielle pasta, ravioli eller risotto:
• Ravioli med artiskok-ricotta fyld. Pesto med mynte, kr. 115,00
• Penne med sauteret oksemørbrad strimler, champignon, sennep og fløde, kr. 95,00
• Nidi di rondine (svale reder), med ricotta, spinat, bechamelsauce og lidt tomat. Gratineret, kr. 95,00
• Risotto med salsiccia, spinat og safran, kr. 125,00

God Påske til dig og vi glæder os til at betjene dig!

Telefon: 57 61 53 53
E-mail: ristorante@italy-italy.dk

Foto: ABW