Lær at optage, redigere og publicere videoer med mobilen. Disse tre workshop er for dig, der med små, skarpe mobilvideoer ønsker at fortælle historier om din virksomhed og produkter.

Ringsted Erhverv gentager det populære forløb Video med mobilen, og inviterer lokale virksomheder til en række af tre praktiske workshops, hvor du lærer at optage, redigere og publicere videoproduktioner med mobilen. Du får tips og tricks til at producere “de rigtige” optagelser og de gode klip – og får indblik i genrer og formater, der virker på nettet.

De tre moduler, som er en videreudvikling af hinanden er gratis, men det er et krav at du kommer fra en virksomhed fra Ringsted Kommune.

Du kan vælge at deltage på alle tre workshops eller hoppe på det niveau som passer til din erfaring

Efter forløbet vil du være i stand til at producere simple mobilvideohistorier – optaget, redigeret og publiceret med din mobil.

De tre workshops veksler mellem oplæg, øvelser og feedback
Der indledes med et kort oplæg om mobilvideo, tips og tricks – hvorefter du selv skal producere en kort video. Du får en introduktion til videoredigerings-app, og herefter er det ’hands-on’.

De tre workshops afsluttes med fælles gennemsyn og feedback – og inspiration til dit videre arbejde med at producere egne videoer.

Praktiske oplysninger

  • Modul 1 – 21. september 2021 kl.17.00 – 20.30
  • Modul 2 – 28. september 2021 kl. 17.00 – 20.30
  • Modul 3 – 12. oktober 2021 kl. 17.00 – 20.30

Der er 20 pladser på hver workshop og tilmelding er nødvendig!

Tilmelding på: ringsted.nemtilmeld.dk

Denne workshop er kun for virksomheder i Ringsted Kommune.

Pressefoto