Åkanden – søger 1 – 2 pædagoger og/eller 1 medhjælper

Ansættelse fra 1. juli 2023 eller snarest derefter. Timetal 32-37 timer pr. uge.

Om jobbet
Vi søger en pædagog, der kan indgå i det pædagogiske fællesskab og i samarbejde med kollegaer kan skabe gode læringsmiljøer. Særligt har vi fokus på, at skabe og fastholde en sikker tilknytning for alle børn til kendte medarbejdere i Åkanden.

Vi er lige påbegyndt en ny struktur, hvor medarbejderne følger deres børn fra de starter i Åkanden og frem til året inden skolestart.

Samtidig har vi gennem flere år arbejdet tværfagligt med inkluderende læringsmiljøer og forældreinddragelse. Åkanden er et stort hus i 2 etager, som er inddelt i 3 aldersopdelte grupper, hver med 22 til 40 børn og 6 til 8 medarbejdere. Vi har madordning, en kolonihave og på vores hjemmeside kan du læse meget mere om os her: Fælleshuset Åkanden (aula.dk)

Se mere her og ansøg

 

Pædagog søges til team 1 på botilbuddet Bengerds Huse 

Ansættelse fra 1. juni 2023 – eller hurtigst muligt. Timetal: 32 timer i Team 1. Arbejdstiden er skiftende dag- og aftenvagter.

Bengerds Huse er et botilbud for voksne borgere med nedsat funktionsevne, som har brug for en del hjælp, støtte og vejledning i deres dagligdag. I Ringsted Kommune er borgeren altings mål, og vi lægger derfor stor vægt på, at imødekomme den enkeltes behov.

En stor del af det daglige arbejde består i gennem forudsigelighed og struktur, at sikre tryghed og stabilitet i borgerens hverdag. Arbejdet på Bengerds Huse kendetegnes på 3 hovedelementer – relations arbejde – dokumentation – praktisk arbejde. Vi arbejder efter Ringsted Kommunes kvalitetsstandarder for området og borgernes individuelle pædagogiske handleplaner.

Se mere her og ansøg

 

Juridisk konsulent med interesse for informationssikkerhed og databeskyttelse til nyoprettet compliance-enhed 

Ansøgningsfrist er den 7. juni 2023 – 37 timer pr. uge

Om jobbet
Ringsted Kommune opretter en compliance-enhed, der skal varetage det generelle arbejde med at drive informationssikkerhed og databeskyttelse. Vi søger en kollega til compliance-enheden, der kan være juridisk sparringspartner, så compliance-krav kan omsættes til gode arbejdsgange i organisationen. Compliance-enheden vil bestå af tre medarbejdere, der har til fælles opgave at vurdere og implementere et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau for kommunens håndtering af personoplysninger, it-systemer, mv.

Kommunen er underlagt forskellige krav, når det kommer til informationssikkerhed, bl.a. ISO, databeskyttelsesforordningen, NSIS, mv., og har brug for en medarbejder med et solidt juridisk grundlag og stor interesse for området.

Se mere her og ansøg

 

Fastholdelseskonsulent til tæt samarbejde med arbejdspladser, der har sygemeldte i Ringsted 

Ansøgningsfrist: 25. maj 2023 Ansættelsesdato: 1. juli 2023 – 37 Timer

Om jobbet

Stillingen kræver, at du har evner og lyst til at indgå i den tætte dialog med sygemeldte borgere og understøtte deres fastholdelse på – eller tilbagevenden til arbejdsmarkedet. I Arbejdsmarkedscentret har vi gode erfaringer med afholdelse af første samtale på arbejdspladsen, fra vi var en del af STAR`s projekt ”Sammen om fastholdelse”.

Indsatsen er for sygemeldte til fastholdelse og afkortning af sygefravær for borgere i Ringsted, og som er ansat på arbejdspladser i Ringsted. En kollega varetager en lignende stilling for borgere ansat uden for Ringsted. Konsulenten varetager tidligopsporing af sygemeldte med samtaler på arbejdspladsen inden for de første 8 uger mellem arbejdsgiver, Jobcenteret og den sygemeldte.

Se mere her og ansøg

Foto: ABW