Mapaw 
Haslevvej 403
4100 Ringsted
Tlf. 70 20 33 88

mapaw2Hjælp til hus og have
Har du hus, have og fuldtidsjob, kan du nok trænge til lidt hjælp i ny og næ. Måske vil du gerne have en ny terrasse, sommerlivet kan nydes på, eller en sti, så man kan gå tørskoet rundt om huset. Måske vil du gerne have fældet nogle træer, der skygger for aftensolen, eller plantet en hæk, der kan skærme for indkig. Det kan også være, du bare har brug for hjælp til at få ryddet sne eller slået græsset.

Her kommer Mapaw ind i billedet. Mapaw udfører både små og store opgaver inden for haveanlæg og kan også hjælpe med den løbende vedligeholdelse.

Havens gulv, vægge og loft
Mapaw løser alle former for anlægsopgaver – indkørsler, terrasser, stier, trapper, støttemure, højbede. Med sten, træ og planter skaber Mapaw de store linjer i havens design. Kort sagt de elementer, der udgør havens rum og gør den funktionel.

Det er blevet mere udbredt at skabe indre rum i haven fremfor bare at have én stor græsplæne omkranset af bede, buske og træer. Rumopdelingen kan gøres hurtigt med espalier og klatreplanter, hegn, højbede, hække og mindre træer, hvis kroner lader solens stråler passere igennem med en behagelig halvskygge som resultat.

Hos Mapaw får du en skræddersyet løsning, uanset om du skal indrette en kolonihave eller en park. Måske har du selv en masse ideer eller en haveplan, du vil have implementeret. Mapaw byder også ind med ideer baseret på dine behov til et godt haveliv. Opgaverne tager som regel udgangspunkt i den plan, som tegnes af Mapaws havearkitekt.

mapawDen rette belægning
Hvis du vil have et sted at spise ude, når vejret er godt, er belægning nødvendigt. På en plæne kan det være bøvlet at få bordet til at stå stabilt, og stoleben kan synke ned i jorden. Fast grund under indkørslen er noget man vil glæde sig over, når det regner eller sner.

Mapaw udfører de fleste belægninger med betonfliser, granit eller sandstone fliser. Chaussesten eller brosten er en eksklusiv løsning, og de kan lægges i alle tænkelige mønstre. Sandstone, der anbefales af mange havearkitekter, vinder mere og mere ind på det danske marked.

Vedligeholdelse
Mange ønsker en haveplan, der gør haven nem at passe, og et godt design kan da også reducere timerne på havearbejde betragteligt. Men ingen have passer sig selv. Derfor tilbyder Mapaw vedligeholdelse af plæner, bede og belægninger. Det handler primært løbende om at holde ukrudtet nede. En gang om året skal hække og buske klippes, og måske er der et træ, der skal fældes eller beskæres. Mapaw løser disse opgaver for private, firmaer, grundejerforeninger m.fl.

Kontakt Mapaw

sølvpartner