SAABYS 
Tinggade 2
4100 Ringsted
57 61 01 08
info@saabys.dk

Følg SAABYS på Facebook 

Eftertragtet smykkebutik
“Kvalitet, rådgivning og service/betjening er altid helt i orden.” – Gitte Bekker

“Altid god betjening og godt humør. Lækkert udvalg af kvalitetssmykker.” – Malene Balslev Bernfeld

“Dejlige og søde piger der arbejder deroppe. Altid et smil på læben.” – Hanne Birch Nielsen

Dette er blot et lille udpluk af mange positive anmeldelser, som SAABYS får på de sociale medier. Den hyggelige stemning i den fysiske butik midt i Ringsted afspejles virtuelt på Facebook, hvor der ofte afholdes konkurrencer om lækre smykker og ure.

Hvis du også vil prøve lykken, skal du synes godt om Facebooksiden. Du bliver samtidig blidt mindet om mærkedage og højtider som Mors Dag, Fars Dag, jul og påske, og du får gode gave ideer til dåbsbarnet, konfirmanden, studenten og jubilaren.

Over 100 år gammel
Det er sjældent, at man kan fejre 100+ år, men det kan SAABYS, som blev grundlagt i 1896. Grundlæggeren var guldsmed L. Nielsen fra Kirke Saaby, deraf navnet SAABYS.

Butikken har et stort sortiment af smykker, ure og gaveartikler i flere forskellige prisklasser. Der er også et værksted, hvor du kan få repareret og graveret diverse smykker. Desuden udarbejdes specialdesignede smykker.

Dansk design
SAABYS fører overvejende smykker af danske designere, bl.a. verdensberømte Georg Jensen, der står for tidløse og elegante smykker til damer og herrer. I udvalget er både øreringe, brocher, armbånd, ringe, halskæder og manchetknapper.

Kvalitetsure
SAABYS har et stort udvalg af kvalitetsure til herrer og damer. Også når det gælder ure, er danske designere førende på markedet. De danske ure er kendetegnet ved et stilrent og funktionelt design.

Bering ure – opkaldt efter den danske opdagelsesrejsende Vitus Bering – er klassisk skandinavisk design, der på få år har opnået stor global succes. Skagen ure udtrykker ligeledes skandinaviske værdier, og de minimalistiske ure er eftertragtet i bl.a. Japan.

Barnedåb og bryllup
SAABYS har et stort udvalg af dåbsartikler, bl.a. flag fra Piet Hein, bestik fra Gense og sparebøsser fra Georg Jensen. Til piger kan du vælge et klassisk smykke som dagmarkorset eller margueritten.

Smykkebutikken i Ringsted har naturligvis også et stort udvalg af forlovelses- og vielsesringe af guld, hvidguld, paladium, sølv og titanium fra forskellige producenter.

Til brudeparret kan du finde danske designklassikere til boligen, bl.a. Kaj Bojesens træfigurer og brugskunst fra Georg Jensen.

SAABYS er medlem af Danske Guldsmede og Urmagere, som tilbyder en landsdækkende gavekort- og bytteordning.

sølvpartner