Fit&Sund
Vestervej 2E
4100 Ringsted
56 76 73 66
ringsted@fitogsund.dk

Følg Fit&Sund Ringsted på Facebook

Fit & Sund er døgnåbent for medlemmer.

Receptionen er bemandet:
8-20 mandag-torsdag
8-16 fredag
9-14 lørdag

Sundhed, viden og nærvær
Hos kæden Fit&Sund træner man for sundhedens og livskvalitetens skyld. Her kan du altid få individuel vejledning til at nå dine mål. Du kan træne alene, eller du kan træne på et hold, der tager hensyn til dine behov.

Vil du løfte vægte eller danse? Fit&Sund i Ringsted tilbyder en bred vifte af træningsprogrammer, der kan tilfredsstille enhver smag. Blandt medlemmerne er både kvinder og mænd, unge og gamle, rutinerede sportsudøvere og folk, der aldrig har trænet tidligere.

Veluddannet personale
Fit&Sund i Ringsted vil gerne hjælpe flere i gang med en sund livsstil, herunder træning og bevægelse, og fitnesscentret har både faciliteterne og kompetencerne. Foruden de faste instruktører har Fit&Sund tilknyttet fysioterapeut, ernæringsvejleder og personlig træner, som man kan booke tid hos.

Personalet lægger vægt på, at det er det lange seje træk, der betyder noget. Man bør træne moderat og kontinuerligt. For Fit&Sund er det ikke en målsætning at komme i form, men at holde sig i form.

Medlemmer kan træne døgnet rundt. Om natten lukker man sig ind med sit kort, der er ingen personale, og tilbuddet er derfor målrettet erfarne motionister, der ved hvordan redskaberne skal bruges. Vil du gerne være medlem, skal du møde op i personaletiden.

Effektiv holdtræning
Blandt holdene finder den erfarne fitness-dyrker klassikere som BodyFlow, BodyPump, BodyCombat og cykling. Fit&Sund tilbyder endvidere holdundervisning i Les Mills, verdens største udbyder af holdtræningskoncepter, der bedre end nogen inkarnerer begrebet ”exertainment”.

Fit&Sund har også en Facebookside,  hvor du kan følge med i nye aktiviteter, maskiner, prøvetimer og andre tilbud. Her kan du få kærlige puf, så du eksempelvis når at blive bikiniklar.

Fit&Sund Ringsted, der tidligere lå placeret i Ringstedet, overtog i sommeren 2020 LifeClub Ringsted, som efter en brand havde indrettet sig på en smartere måde på Vestervej. Efter fusionen fortsætter medlemskaberne i centret på Vestervej. Det er med stort set det samme udstyr, de samme instruktører og de samme priser som tidligere.

sølvpartner