LifeClub 
Vestervej 2E
4100 Ringsted
Tlf. 57 67 00 14

lifeclub styrkeÅbningstider med personale
mandag – torsdag 08.00 – 20.45
fredag 08.00 – 19.00
lørdag 09.00 – 13.45
søndag 09.30 – 13.45

LifeClub er døgnåbent for medlemmer.

Sund træning
I LifeClub træner man for sundhedens og livskvalitetens skyld. Her kan du altid få individuel vejledning til at nå dine mål. Du kan træne alene, eller du kan træne på et hold, der tager hensyn til dine behov.

Vil du løfte vægte eller danse latin? LifeClub tilbyder en bred vifte af træningsprogrammer, der kan tilfredsstille enhver smag. Blandt medlemmerne er både kvinder og mænd, unge og gamle, rutinerede sportsudøvere og folk, der aldrig har trænet tidligere.

lifeclub-træning-300x200Veluddannet personale
LifeClub vil gerne hjælpe flere i gang med en sund livsstil, herunder træning og bevægelse, og fitnesscentret har både faciliteterne og kompetencerne. Foruden de faste instruktører har LifeClub tilknyttet en fysioterapeut, en ernæringsvejleder og en personlig træner, som man kan booke tid hos.

Medlemmer kan træne døgnet rundt. Om natten lukker man sig ind med sit kort, der er ingen personale, og tilbuddet er derfor målrettet erfarne motionister, der ved hvordan redskaberne skal bruges. Vil du gerne være medlem, skal du møde op i personaletiden.

Effektiv holdtræning
Blandt holdene finder den erfarne fitness-dyrker klassikere som Bodytoning, Bodypump, BodyCombat, MBL og Step. MBL står for Mave Baller Lår, så indsatsområderne er ikke til at tage fejl af. LifeClub tilbyder endvidere holdundervisning i zumba, latin dance, yoga og meditation.

LifeClub har også en Facebookside,  hvor du kan følge med i nye aktiviteter, maskiner, prøvetimer og andre tilbud. Her kan du få kærlige puf, så du eksempelvis når at blive bikiniklar.

lifeclubTræning for livet
LifeClub brændte i 2014, da der gik ild i nabovirksomheden Mekonomen. Selvom det var hårdt og ufrivilligt at skulle flytte, gav det mulighed for at ryste posen og indrette sig på en smartere måde, samtidig med at man holdt fast i gode gamle rutiner. Døgnåbent blev genindført til stor glæde for folk med natarbejde og andre, der har svært ved at nå at træne i dagtimerne.

Indehaver Anne Marie Madsen arbejder som instruktør og personlig træner i centret. Anne Marie lægger vægt på, at det er det lange seje træk, der betyder noget. Man bør træne moderat og kontinuerligt. For hende er det ikke en målsætning at komme i form, men at holde sig i form. Selv har hun tænkt sig at passe sin træning til hun bliver 100 år.

 

sølvpartner

Del på sociale medier