Tømrermester Scheibel
Haslevvej 24D
4100 Ringsted
Tlf. 20 97 62 84

gulvEksklusive plankegulve
Når du skal investere i et nyt hjem, er gulvene et af de vigtigste elementer. Gulvet danner i bogstaveligste forstand basis for den øvrige indretning og har stor betydning for stemningen i stuen. Gulvet har både æstetisk og akustisk betydning i rummet, men først og fremmest er der en masse funktionelle hensyn, du skal tage, når du vælger gulv; hvor glat må det være, hvor nemt skal det være at gøre rent osv. Indretningsarkitekter vil til hver en tid anbefale at vælge kvalitetsgulve, for hvor lofter, vægge og vinduer hurtigt kan friskes op eller udskiftes, er gulvet ikke bare noget, man sådan lige laver om på.

Tømrermester Scheibel leverer eksklusive gulve fra bl.a. Tarkett Epoque, et 14 mm plankegulv i to forskellige bredder. Vælger du Epoque, får du et langtidsholdbart gulv. Med et slidlag på 3,6 mm kan det afslibes fire til fem gange. Men det er ikke sikkert, det bliver nødvendigt, for plankerne har fået en overfladebehandling med beskyttende lak.

Døre, der holder på varmen
Den erfarne tømrermester i Ringsted har meget mere end gulve på programmet. Skal du have skiftet vinduer og døre, nyt tag, bedre isolering eller en ny rumfordeling, bør ringe og få et uforpligtende tilbud.

Døre og vinduer er en vigtig del af husets look og skal udformes, så de passer med arkitekturen, eksempelvis sprossevinduer i ældre boliger og større vinduespartier i moderne huse. I dag vælger man ofte at lave flere eller større døre ud til terrassen, når vinduerne alligevel skal skiftes ud.

Den teknologiske udvikling af vinduer og døre har taget fart i de senere år, og i dag kan man få løsninger, der bidrager markant til at sænke varmeregningen. Tømrermester Scheibel rådgiver om den optimale løsning, der passer både hus og bankkonto.

savSmukke træløsninger i haven
I haven kan Tømrermester Scheibel hjælpe med en ny terrasse. Mange foretrækker træ frem for fliser, fordi det har en blød overflade, som føles varm og behagelig. Med en træterrasse kan du nemt skabe en fin overgang mellem hus og have. Søger du en hævet terrasse, vil træ næsten altid være at foretrække, da arbejdet med jord og sten ellers bliver meget omfattende.

Opførelsen af ny carport, et nyt haveskur eller en anden type tilbygning sker altid i overensstemmelse med de gældende regler i din kommune.

Tømrermester Scheibel løser også mindre opgaver i haven: Har du brug for en ny havelåge, et espalier eller en bænk, kan du få en solid løsning der er skræddersyet til din have. Ingen opgave er for stor eller lille.

Tømrermester Scheibel løser opgaver for erhvervskunder, der ligesom husejerne kan få hjælp til alle former for nybyggeri og renoveringer.

Kontakt Tømrermester Scheibel


sølvpartner