Ringsted Sportcenter 
Tværallé 8
4100 Ringsted
Tlf. 57 62 70 40

Prøv at dykke
Prøv at dykke

Størst på sport
Søger du et sted at spille badminton, håndbold, fodbold, svømme eller deslige, finder du hvad du skal bruge i Ringsted Sportcenter. Det er regionens største center for sportslig udfoldelse. Udover Svømmeland med bassiner for alle aldersgrupper, herunder et varmtvandsbassin, rummer Ringsted Sportcenter fire haller, fodboldbaner på både græs og kunststof.

Caféen holder åbent mandag-torsdag kl. 16-21, fredag kl. 16-20 og efter behov i weekenderne. Caféen efterkommer gerne ønsker om udvidet åbningstid i forbindelse med sportsarrangementer.

Uden mad og drikke...
Uden mad og drikke…

Konferencer og selskaber
Men Ringsted Sportcenter er mere end sport. Her er også plads til møder, kurser, konferencer og selskaber. Så skal du holde en fest eller en messe, er du meget velkommen til at booke Ringsted Sportcenter. Der findes mødelokaler i mange størrelser, og medarbejderne håndterer professionelt både store og små møder. Der tilbydes alle typer bordopstillinger, AV-udstyr og fuld forplejning til konkurrencedygtige priser. Der er trådløs internetforbindelse.

Ringsted Sportcenters café sørger for forplejningen. En af specialiteterne er brunchmenuer med alt fra velkomstdrink til pandekager, der kan bestilles for en kuvertpris mellem 100 og 200 kr. incl. lokaleleje. Et helaftensarrangement med opdækning og servering omfatter velkomstdrink, treretters menu, natmad samt øl, vand og vin ad libitum.

Ring på mobil 22 15 23 69 for et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement.

Fodbold
Scor mål

Boldspil, svømning og gymnastik
En lang række af Ringsteds foreninger er tilknyttet Ringsted Sportcenter. I Svømmeland finder du Ringsted Handicap Idrætsforening, Gigtforeningen Ringsted, Ringsted Babysvøm og Ringsted Svømmeklub.

Udendørs holder Ringsted IF Herrefodbold, Ringsted Damefodbold og Ringsted Tennisklub til. Indendørs gøres gymnastik og spilles håndbold, basketball, volleyball, floorball og badminton. Du kan se en liste over foreningerne her.

Det er Ringsted Sportcenters vision at være intet mindre end Danmarks bedst drevne offentlige center for kropskultur/sport/træning, socialt samvær og oplysende virksomhed. Det giver sig bl.a. udslag i en personalenormering på 8,75 årsværk inklusiv idrætsinspektør og sekretariat for hallerne og arealerne udendørs. Svømmeland er normeret til 14,5 årsværk inklusiv leder.

Sportsportalen finder du samtlige foreninger, åbningstider, tilbud, billeder og videoer fra hallerne. Her er endvidere mulighed for at booke lokaler.

Du kan også følge Ringsted Sportcenter på Facebook, hvis du vil opdateres om nye tiltag.


sølvpartner