Ringsted Sportcenter 
Tværallé 8
4100 Ringsted
Tlf. 57 62 70 40

Størst på sport
Søger du et sted at spille badminton, håndbold, fodbold, svømme eller deslige, finder du hvad du skal bruge i Ringsted Sportcenter. Det er regionens største center for sportslig udfoldelse. Udover Svømmeland med bassiner for alle aldersgrupper, herunder et varmtvandsbassin, og et saunaland rummer Ringsted Sportcenter fire haller, fodboldbaner på både græs og kunststof.

Den nye Rambla skal forbinde alle de eksisterende haller, den nye multisal og café. Og den bliver dermed en naturlig indgang og et samlingspunkt for alle sportscentrets faciliteter. Der bliver indgange til Ramblaen i både den nordlige og den sydlige del af Ringsted Sportscenter. Den nordlige indgang ved Ringsted Svømmeland bliver den nye hovedindgang.

Konferencer og selskaber
Ringsted Sportcenter er mere end sport. Her er også plads til møder, kurser, konferencer og selskaber. Så skal du holde en fest eller en messe, er du meget velkommen til at booke Ringsted Sportcenter. Der findes mødelokaler i mange størrelser, og medarbejderne håndterer professionelt både store og små møder. Der tilbydes alle typer bordopstillinger, AV-udstyr og fuld forplejning til konkurrencedygtige priser. Der er trådløs internetforbindelse.

Ringsted Sportcenters café sørger for forplejningen. En af specialiteterne er brunchmenuer med alt fra velkomstdrink til pandekager. Et helaftensarrangement med opdækning og servering omfatter velkomstdrink, treretters menu, natmad samt øl, vand og vin ad libitum.

Boldspil, svømning og gymnastik
En lang række af Ringsteds foreninger er tilknyttet Ringsted Sportcenter. I Svømmeland finder du Ringsted Handicap Idrætsforening, Gigtforeningen Ringsted, Ringsted Babysvøm og Ringsted Svømmeklub.

Udendørs holder Ringsted IF Herrefodbold, Ringsted Damefodbold og Ringsted Tennisklub til. Indendørs gøres gymnastik og spilles håndbold, basketball, volleyball, floorball og badminton. Du kan se en liste over foreningerne her.

Det er Ringsted Sportcenters vision at være intet mindre end Danmarks bedst drevne offentlige center for kropskultur/sport/træning, socialt samvær og oplysende virksomhed. Det giver sig bl.a. udslag i en personalenormering på 8,75 årsværk inklusiv idrætsinspektør og sekretariat for hallerne og arealerne udendørs. Svømmeland er normeret til 14,5 årsværk inklusiv leder.

Sportsportalen finder du samtlige foreninger, åbningstider, tilbud, billeder og videoer fra hallerne. Her er endvidere mulighed for at booke lokaler.

Du kan også følge Ringsted Sportcenter på Facebook, hvis du vil opdateres om nye tiltag.

 


sølvpartner