Hua Yang
Køgevej 24-26
4100 Ringsted
Tlf. 57 67 00 75

Følg Hua Yang på Facebook.

Åbningstider
Mandag – lukket
Tirsdag – fredag 15-22
Lørdag – søndag 12-22

Kinesisk mad i særklasse
Hua Yang betyder stedet, der skinner på kinesisk. Og der står da også en helt særlig glød omkring Hua Yang, hvis du spørger restaurantens stamkunder.

Den kinesiske restaurant i Ringsted sætter nemlig en stor ære i at servere udsøgt mad for deres gæster, og at det lykkes restauranten kan ses i de mange positive tilkendegivelser på deres facebookside.

Her roses restauranten for den altid venlige og imødekommende betjening og den smagfulde mad – som nogle kommer langvejs fra for at sætte tænderne i.

Alt, hvad hjertet begærer
Er du vild med kinesisk mad, går du da heller ikke galt i byen hos Hua Yang.

Her finder du et stort udvalg af klassiske kinesiske retter, som du både kan nyde á la carte eller som menuer.

Ikke mindst kan du dykke ned i restaurantens buffet med intet mindre end 28 kinesiske retter, mongolsk barbecue, et stort udvalg af grøntsager og frugter – og den altid populære isbar.

Er du mere til at nyde maden hjemme, er det også muligt.

Du finder Hua Yangs menukort her.

Stort legerum til børnene
Hua Yang er det perfekte sted at tage børnene med ud at spise. Udover restaurantens børnevenlige retter har restauranten et legerum på 100 m2, hvor børnene kan slå sig løs, mens forældrene roligt nyder maden.

Legerummet blev for nyligt suppleret med et meget populært legeland, hvor børn kan rutche, hoppe, springe eller tage sig en svømmetur i boldbadet. For de lidt større børn er der billard og bordfodbold.  

Hold din fest eller dit møde hos Hua Yang
Med sine udsøgte retter, de traditionelle og atmosfærerige lokaler og det store legerum er restauranten et oplagt sted at holde fest.

I restaurantens aflukkede festlokale kan du få plads til op til 70 gæster – der er også en scene til underholdning og et karaokeanlæg. Lokalet kan ligeledes bruges som mødelokale.

For at I kan få en vellykket sammenkomst sørger Hua Yang – i tæt samråd med jer – for alt det praktiske fra bordopstilling til opdækning, betjening og selvfølgelig menuen. Det er også muligt at bestille restaurantens mad til festlige arrangementer holdt andetsteds.

  

  

 


sølvpartner