HJEMME HOS Møbelland
Kobbervej 3, Benløse
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 11 80

Følg HJEMME HOS Møbelland på Facebook.

Midtsjællands største bolighus
Står du og skal indrette en ny dagligstue eller spisestue, skal du tage turen til HJEMME HOS Møbelland. Det 4900 m2 store møbelhus i tre etager rummer et stort sortiment af møbler, lamper, tæpper og tilbehør til boligen. Uanset om du skal indrette et soveværelse, ungdomsværelse eller kontor, kan du hos Møbellands faguddannede personale få hjælp til at træffe de helt rigtige valg.

På HJEMME HOS Møbellands hjemmeside kan du danne dig et overblik over de mange muligheder. Hjemmesiden viser et lille udpluk af møbler og boligtilbehør rum for rum. Det gælder også haverum; i havegården kan du året rundt finde et bredt udvalg af havemøbler fra bl.a. Cane-line og Sika Design.

Kontormøbler
Kunderne hos HJEMME HOS Møbelland er både private og virksomheder: møbelbutikken har et stort udvalg af ergonomiske kontorstole og skriveborde, bl.a. hæve sænke borde, som forebygger rygproblemer og andre skavanker.

Når du køber møbler for over 2000 kr. hos HJEMME HOS Møbelland, kan du få dem leveret gratis. Leveringen indbefatter opsætning af møblerne og returnering af affald. Saml selv møbler kan du få samlet for et mindre tillæg, ligesom møbelbutikken kan bortskaffe dine gamle møbler for en mindre pris.

Danmarks største udvalg af puder
Puder er eminente til at genopfriske indretningen af et rum. For få midler kan du give din dagligstue et nyt look med en samling velvalgte puder. HJEMME HOS Møbelland har så mange, at det kan være svært at vælge, men butikspersonalet giver gerne deres råd om et pudemix, der matcher din bolig.

Håndplukket boligtilbehør
Suppler puderne med hyggeligt boligtilbehør fra bl.a. SIA, Bahne Engros og Lene Bjerre.  Med bloklys, fuglebure, vaser, silkeblomster, kurve, lysestager og andre nipsgenstande kan du give din bolig personlighed, og tilbehøret er nemt at opdatere, så det matcher tidens tendenser.

Vil du have indretningstips og følge med i nye smarte løsninger til boligen, bør du synes godt om HJEMME HOS Møbelland på Facebook. Her kan du året rundt finde særtilbud på alt fra plaider til læderstole, så du er klar til at gøre et kup.

Familieejet virksomhed
HJEMME HOS Møbelland skriver sin historie tilbage til 1977, hvor Lisbeth overtog sine forældres møbelbutik i Sct. Hansgade. Sammen med sin mand Flemming drev Lisbeth butik i Ringsted midtby og Sakskøbing, men sidstnævnte brændte i 2003. Ejerne besluttede derefter at samle de to butikker under et tag – i Benløse. I dag arbejder hele familien, incl. Lisbeths og Flemmings tre børn, i butikken, der med tiden er blevet udvidet med mange flere kvadratmeter.

sølvpartner