Sakura Running Sushi & Take Away
Sct. Hansgade 43
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 19 99

Bestil mad

Bestil bord

Følg Sakura på Facebook

Sushi der kører på bånd
Running sushi – også kaldet Kaiten Zushi – er den asiatiske version af fast food. Retterne bringes til gæsterne ved hjælp at et transportbånd, der ses udformet på forskellig vis. Det kan være et klassisk transportbånd lig det, der giver dig din kuffert i lufthavnen – omend noget mindre! Det kan også udformes som en modeljernbane eller en strøm af vand med mini-skibe.

Traditionelt er der to transportlinjer, hvor de varme retter kører øverst, mens den nederste linje bringer de kolde retter. Uanset design er running sushi en uhyre effektiv – og for mange danskere stadig meget eksotisk – måde at få serveret sin mad på. Man snupper bare de tallerkner, der frister, og afregner derefter på basis af tomme tallerkner. Mange steder er prisen afhængig af farven på tallerkenen, men hos Sakura Sushi køres der helt enkelt med en enhedspris, så bare spis løs.

Spis dig mæt og sund
I Japan, hvorfra fænomenet stammer, er det den foretrukne måde at indtage et hurtigt måltid, og running sushi bliver derfor ofte sammenlignet med den vestlige verdens burgerkæder. Men hvor burger-måltidet er tungt på kulhydratkontoen, og derfor ikke noget man bør spise dagligt, kan man roligt dykke ombord i det asiatiske menukort, der er fyldt med fisk, skaldyr og grøntsager.

Sakura vælger sine råvarer omhyggeligt efter sæsonen, så du altid får en frisk og unik smagsoplevelse. De to transportbånd kører rundt med friske retter hele tiden. Sushien på det nederste kølebånd suppleres med frisk frugt.

Japansk og kinesisk take away
Restauranten på Sct. Hansgade serverer både japanske og kinesiske retter. Start med en misosuppe og dyk så ned i det store udvalg af klassisk japansk sushi, nigiri, maki, tempura, sashimi og sticks. Her serveres også en bred vifte af traditionelle kinesiske retter.

Vil du gerne spise derhjemme, kan du bestille take away online. Du kan bestille menuer til det antal kuverter, du skal bruge, eller selv skræddersy din menu. Du kan også bestille bokse til frokost. Her får du overblikket over Sakuras menukort.

Vil du gerne følge med i nyheder på menukortet, tilbud til højtiderne, konkurrencer mv., anbefales det at synes godt om Sakura Sushi på Facebook.


sølvpartner