Ring til Ib
Ring til Ib

Ib Nordmark VVS A/S
v/ Ib Nordmark
Glumsø Erhvervspark 3
4171 Glumsø
Tlf. 57 46 38 00
nordmark.vvs@mail.dk

Åbningstider
Mandag – torsdag 7.00 – 15.15
Fredag 7.00 – 14.30

Specialist i varme
Ib Nordmark startede som selvstændig tilbage i 1994, da han etablerede sit firma Ib Nordmark VVS. I årene, der er gået siden, er firmaet vokset støt og roligt, så det i dag består af fem fuldt udstyrede servicevogne med både materialer og værktøj. Firmaet var i 2003 vokset ud af de daværende rammer, og man flyttede til et nyopført byggeri i Glumsø Erhvervspark, hvor der blev etableret værksted, kontorlokale samt en mindre udstilling. Det er en ideel placering for firmaet, fordi de faguddannede vvs-montører dermed hurtigt til dagligt kan servicere kunderne i bl.a. Ringsted, Sorø og Næstved.

Knud Petersen
Knud Petersen ved varmepumpen

En af firmaets mange kunder i Ringsted er Knud Pedersen, der gerne ville skrotte sit oliefyr til fordel for en billigere varmekilde, med mindre vedligeholdelse. Han overvejede både gasfyr, el og jordvarme, men besluttede sig for at vælge en varmepumpe. Dét har han ikke fortrudt, den larmer ikke, og han får varmen til den halve pris.

Alt fra vandhaner til gulvvarme
Hos Ib Nordmark VVS laver montørerne alt fra badeværelser til den almindelige udskiftning af haner og rør, men firmaets speciale er varme-området. Virksomheden har mange års indgående erfaring med både varmepumper, solvarme, jordvarme, pillefyr, gasfyr. Næsten alle opgaver indledes med en generel energirådgivning, der baserer sig på den enkelte kundes varmebehov.

Er dine varmeudgifterne ved at løbe løbsk, eller vil du gerne gøre en ekstra indsats for miljøet? Ib Nordmark VVS kommer altid gerne forbi til en uforpligtende snak om dine varmeudfordringer og hvilke løsninger, der kunne være relevante.

Ring på tlf. 57 46 38 00 eller kontakt firmaet via hjemmesiden.

Læs mere her.


sølvpartner