Nordcentret 
Benløseparken 2
4100 Ringsted

nordcentret2Mere shopping
Nordcentret er et moderne butikscenter i den nordlige bydel Benløse.

Her er spændende butikker og virksomheder inden for flere forskellige brancher, og nye kommer løbende til bl.a. inden for detail- og fødevarehandel. Det hele samles omkring centrets torv.

Her får du et overblik over Nordcentrets forretninger. 

God beliggenhed og parkeringsmuligheder
Den centrale beliggenhed lige syd for motorvej E20 og bymidten gør Nordcentret attraktivt for en lang række forskellige forretninger, f.eks. netbutikker, der vil etablere showrooms. De moderne lokaler egner sig endvidere glimrende til en lang række forskellige behandlere f.eks. terapi, massage og hudpleje.

Det er let at komme her til med både bil og bus, og her er masser af gratis parkeringspladser.

De lokale kræfter og erhvervsdrivende sørger løbende for et højt aktivitetsniveau med blandt andet loppemarkeder og gode tilbudskampagner. Besøg centrets hjemmeside www.nordcentret.dk.

nordcentret3 Lyst og rummeligt
Nye lejere tilbydes meget konkurrencedygtige priser og vilkår. Butikscentret har ydermere den store fordel, at kunderne samles ét sted, hvilket reducerer markedsføringsomkostningerne for den enkelte butik.

Der er bebygget 3.482 m² under samme tag. De 18 individuelle butikslokaler har forskellige størrelser, men vender alle ud mod de rummelige fællesarealer. Store vinduespartier ud mod centrets indgangsparti gør flere af lokalerne velegnede til kiosk, minimarked, café og restaurant. Der er mulighed for udeservering/udstilling og meget fleksible åbningstider.

Alle lejere indgår i fællesordning om renholdelse, vinduespudsning og pleje, så centret altid fremtræder pænt, rent og indbydende over for kunderne.

Kontakt udlejer


sølvpartner