Danhostel Ringsted
Sct. Bendtsgade 18
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 15 26
ringsted@danhostel.dk

danhostel

En god nats søvn
Vil du opleve de skønne seværdigheder og spisesteder, som Ringsted og omegn byder på, kan du med fordel tage udgangspunkt i Ringsted Vandrerhjem, der er en del af den landsdækkende Danhostel-kæde.

Kæden tilbyder særdeles overkommelige priser på overnatning, og du har mulighed for at tilkøbe morgenmad, “smør selv madpakke”, frokost, aftensmad, linnedpakke og toiletsager.

Personalet har den viden, I skal bruge for at kunne opleve Midtsjælland – uanset om I er børnefamilier, par eller singler på udflugt.

Danhostel Ringsted ligger i den historiske Amtsstuegaard centralt i Ringsted. Her er 16 værelser, alle med bad og toilet, ialt 67 sengepladser. Der er fjernsyn i opholdsstuen.

danhostel luftfoto

Vandre, cykle, svømme, spille
Danhostel-kæden er en frivillig forening, som finansieres via medlemskontingenter. I kædens bestyrelse sidder repræsentanter for både værter, ejere og brugere, hvilket sikrer en professionel drift. De enkelte vandrerhjem udvikles løbende, så standarden fortsat lever op til gæsternes forventninger.

I 2015 er over 80 forskellige vandrerhjem tilknyttet Danhostel-kæden, og du er således aldrig mere end 35 km væk fra det nærmeste hostel i Danmark.

I Ringsted kombinerer Danhostel den særlige vandrerhjemsautenticitet med gode muligheder for at afholde møder, kurser og sportsophold. På Ringsted Danhostel har du kun 14 km til golf, 10 km til skov og 1 km til sportshal, fodboldbane, svømmehal samt udlejning af cykler. I området er der gode muligheder for natur- og byvandring samt afmærkede cykelstier.

danhostel bord

Arrangementer
Med blot 200 meter til bus, 1 km til tog og 70 km til lufthavn bliver Ringsted Vandrerhjem benyttet af turister fra hele Danmark samt udlandet. Men Danhostel Ringsted tilbyder meget mere end en god nats søvn for turister. Værterne har mange års erfaring med arrangementer for private og erhverv.

Skal du fejre fødselsdag, kan du eksempelvis bestille en lækker brunch. Vandrerhjemmet danner også rammer om receptioner året rundt. Dine gæster kan eksempelvis få serveret oste- og pølsebord eller pindemadder og frugt dyppet i chokolade. Der arrangeres også mindekaffe efter begravelser/bisættelser.

danhostel bobler

Skal du holde kursus, kan vandrerhjemmet i Ringsted tilbyde hyggelige rammer med god forplejning og flink betjening. Danhostel Ringsted har plads til 80 kursister ved biografopstilling, 2 plenumlokaler, 4 gruppelokaler, flipover, whiteboard, overheadfremviser, kopimaskine, tv/video/dvd, projektor og trådløst netværk. Et dagmøde omfatter morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe samt isvand og frisk frugt hele dagen. Du kan naturligvis også bestille konference- eller kursusophold med overnatning.

Læs mere om mulighederne for arrangementer på Danhostel Ringsted. Dette er blot forslag, og har du særlige ønsker, vil vandrerhjemmet komme dig i møde. Køkkenet er meget fleksibelt, hvad angår forskellige kostpræferencer, og har du eller dine gæster eksempelvis allergier, skal du endelig sige til.


sølvpartner