Natur & Trivsel
v/ Lis Dahl
Tinggade 5
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 40 80
lis@naturtrivsel.dk

Følg Natur & Trivsel på Facebook

Tilmeld dig butikkens nyhedsmail

Åbningstider
Mandag 10.00 – 17.30
Tirsdag 10.00 – 17.30
Onsdag 10.00 – 17.30
Torsdag 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 17.30
Lørdag 10.00 – 14.00

Helsekost og naturprodukter
Natur & Trivsel blev grundlagt i 1973 af Axel og Annet Dahl, og det er i dag en meget velassorteret forretning med næsten alt inden for helsekost og naturprodukter. Det er samtidig den eneste helsekostforretning i Ringsted, og en af de ældste inden for hele branchen i Danmark. Den nuværende ejer Lis Dahl, der er ernæringsterapeut, overtog butikken i 2001.

Butikken er placeret centralt i Ringsted på Tinggade, og som sådan er der mange gode parkeringsmuligheder, hvis du som kunde ankommer i bil.

Ærlig og kritisk
Hos Natur & Trivsel kan du forvente en reel rådgivning – det er nødvendigt for at fastholde forretningens gode omdømme. Markedet for helsekostprodukter er meget omfangsrigt, og nogle producenter er mere seriøse end andre. Natur & Trivsel står for de seriøse produkter, og man forholder sig kritisk til mange produkter, der lover for meget. Alle medarbejderne er uddannede helsevejledere og har et solidt fundament inden for kost, ernæring og kosttilskud, så de kan vejlede kunderne på den bedst mulige måde.

Natur & Trivsel udmærker sig også ved at tilbyde ernæringsterapi, bygget på functional medicine, en skole indenfor sundhedsvidenskaben der bliver stadig mere udbredt.  

Stort udvalg af fødevarer
Butikkens fødevarer er alle økologiske, og det store udvalg – også blandt glutenfrie produkter – finder man ikke magen til på hylderne i dagens supermarkeder.

Har du brug for inspiration til nye sunde variationer i hverdagens mad, går du ikke forgæves hos Natur & Trivsel. Her findes spændende og anderledes olier, kerner, nødder, mayonnaise, kiks, kager, krydderier, saft, nøddesmør og utallige slags ris. Der er også en særlig afdeling for japanske specialprodukter såsom miso, tamari, tang mm.

Fra bageriet Aurion bugner forretningens hylder med biodynamisk og økologisk mel, der er malet på de gammeldags stenkværne. Er du er træt af hvedemel, kan du i Ringsted forsyne dig med bl.a. spelt, ølandshvede, svedje rug, emmer, enkorn og quinoa.

Du har mulighed for at følge butikken på Facebook, hvor der dagligt bliver opdateret med nyt fra branchen. Her kan du også se, hvornår biopater og konsulenter besøger butikken og fremviser deres nyheder.

Øvrigt sortiment
Natur & Trivsel forhandler desuden et meget stort udvalg af naturlægemidler, kosttilskud, vitaminer og mineraler, homøopatiske midler, urtete, naturlige kropsplejeprodukter, solcremer og kosmetik, henna hårfarve, naturlig babypleje og bleer og miljøvenlige rengøringsartikler.

”Har været i mange helsekostbutikker rundt omkring i landet, og det her er den absolut fedeste og mest velforsynede inden for stort set alt,” fortæller en af mange trofaste kunder.

 


sølvpartner