SuperBrugsen Ringsted
Nørretorv 26
4100 Ringsted
57 66 35 00

Åbningstider
Alle dage kl. 08.00-21.00

SuperBrugsen Ringsted på Facebook

Bredt sortiment af høj kvalitet
Da SuperBrugsen Ringsted opstod i 2016 efter en renovering af den daværende Kvickly, var målet at skabe et af Sjællands flotteste supermarkeder med fokus på mad af høj kvalitet, god faglig service og inspirerende indkøbsoplevelser. Og det, må man sige, er lykkes.

Med varehuschef Max Juhl Nielsen i spidsen har SuperBrugsen Ringsted stort fokus på god kvalitet. I supermarkedet finder du alt, hvad du har brug for i en travl hverdag, og når du skal forkæle dig selv og dine kære med lidt ekstra. Slagter- og delikatesseafdelingerne er altid klar med frisk fisk, mørt kød, sprøde salater, lækkert smørrebrød m.m. Så kig ind og find weekendens bøffer og festmad og inspiration til hverdagens madpakker.

Men inden man kommer så langt i butikken, skal man igennem et stort afkølet frugt- og grønt-område, som både byder på friske lokale råvarer samt eksotisk frugt og grønt. Især om sommeren bugner hylderne med lokale jordbær, asparges og kartofler.

Og hvad enten man er til hurtige måltidsløsninger eller særligt udvalgte specialvarer, er udvalget stort i den 1400 kvadratmeter store butik. Der er blandt andet et bredt udvalg af varer til glutenallergikere, vegetarer og veganere. Og så er der særlig fokus på økologiske varer. Alt fra rengøringsmiddel til mælkeprodukter kan fås i økologiske varianter. Og for at gøre de økologiske varer ekstra attraktive giver forretningen medlemmer 15 % rabat på økologiske varer hver mandag.

Populær kæde
SuperBrugsen, der er en del af Coop, er en særdeles populær supermarkedskæde, som de seneste år har løftet både omsætning og resultater. Det er sket, fordi forbrugerne efterspørger det, som kæden tilbyder: Nemlig at det er nemt og inspirerende at købe ind, at butikken er tilpasset efter sine kunder i lokalområdet, og at priserne er så konkurrencedygtige, at man ikke skal bruge tid på at handle ind i flere forskellige supermarkeder.

Ros og gode tilbud på Facebook
Du kan med fordel følge med på SuperBrugsen Ringsteds Facebookside, hvor de hyppigt deler gode tilbud. Og her er man heller ikke i tvivl om, at kunderne er tilfredse med butikken og servicen i Ringsted. For det vidner de mange positive kommentarer og anmeldelser, som SuperBrugsen Ringsted har fået på Facebook om:

”Det var så fantastisk – en lækker tapas og mine gæster var vildt imponeret. Og der var rigeligt. Det er ikke sidste gang, at jeg vil gøre brug af dette.” – Yvonne

”Svigermor kom med roastbeef til stegning. Det var den bedste jeg længe har smagt. Tak for det Ringsted.” – Ken

”Vi er vilde med at komme lige netop her – altid god service – glade medarbejdere, lækker slagterafdeling – ofte gode tilbud.” – Helene

Dette er blot et lille udpluk af de mange roser til købmanden på de sociale medier.

sølvpartner