Oscar Biludlejning Ringsted 
Hos Ringsted Bilcenter
Sleipnersvej 5
4100 Ringsted
42 90 90 48
info@hejoscar.dk

Åbningstider
Mandag: kl. 08.00 – 16.00
Tirsdag: kl. 08.00 – 16.00
Onsdag: kl. 08.00 – 16.00
Torsdag: kl. 08.00 – 16.00
Fredag: kl. 08.00 – 14.00
Lørdag: kl. 08.00 – 0900
Søndag: Lukket

Lej en bil til ethvert formål
Oscar Biludlejning er et biludlejningsfirma, hvor du kan leje præcis den type bil, du har brug for. Det er enkelt både at leje bilen, afhente og aflevere den, og alt foregår på en måde, som gør hele processen til en god oplevelse. Og du kan naturligvis stole på, at din udlejningsbil er af en god kvalitet og velholdt.

Det siger sig selv, at der er forskel på situationen, om du har brug for en lille eller en mindre bil, som skal transportere dig og familien af sted på tur, eller om du har brug for en varevogn med lift til flytning eller at bringe en mængde kasser til en destination på en betryggende måde. Hos Oscar Biludlejning på Sleipnersvej 5 i industrikvarteret har du mulighed for at få opfyldt dine behov for transport, stort set uanset, hvad du skal bruge bilen til.

Mange biltyper at vælge imellem
Du kan leje netop den type bil, som du har brug for i den givne situation. Og på hjemmesiden kan du i ro og mag gennemse udvalget hjemmefra.

Du kan vælge mellem biler i forskellige klasser: Mikrobil, Lille personbil, Stor personbil, Stor varevogn, Minibus, Flyttebil, Flyttebil med lift

Fordele ved at leje bil hos Oscar Biludlejning:
• Tryg afhentning i Ringsted
• Frit for skjulte gebyrer og ekstraudgifter
• Biludlejning fra 249,- pr. dag
• Nemt og hurtigt at booke bil

Landsdækkende kæde
Oscar i Ringsted er en afdeling i Oscar Biludlejnings landsdækkende kæde, som hver dag udlejer over 1.000 biler fra over 80 afdelinger landet over.

Når du lejer en bil hos Oscar i Ringsted er du derfor sikker på, at du får en velholdt bil, som er blevet vedligeholdt af en professionel udlejer, og du er derfor sikret mod ubehagelige overraskelser.

sølvpartner