Kirppu
Nørregade 13
4100 Ringsted
Tlf. 70 25 00 12
info@kirppu.dk

Følg Kirppu Ringsted på Facebook.

Åbningstider
Mandag-fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag, søndag og helligdage: 10.00 – 16.00

Et skønt samlingspunkt
Kirppu Ringsted, som du finder i Stakladen, er hurtigt blevet et skønt samlingsspunkt i byen for flere generationer. Kirppu er et loppesupermarked med et bredt udvalg af stande, som gør, at der altid er noget for en hver smag. Således er du næsten altid garanteret at finde genbrugsskatte, som kan pynte i dit hjem og skabe charme og personlighed. I butikken finder du alt fra børnetøj og legetøj til brugt service og elektronik. Kirppu Ringsted har desuden et stort møbelområde, hvor du kan finde stole, borde, kommoder, skabe og meget mere. Ved at mixe nye møbler med gamle loppefund kan du nemt give dit hjem personlighed. Det samme gælder din tøjstil, som nemt kan optimeres ved, at du tilføjer en retrotaske eller et genbrugsbælte.

Kirppu Ringsted er en del af Kirppu-kæden, som i 2014 introducerede loppesupermarkedet som de første i Danmark. Butikken i Ringsted åbnede i april 2015 og har været en stor succes lige siden.

Louise Jensen.

”For mig er det vigtigt, at der er tid og plads til en hyggesnak, men også at servicen er i top for både standlejere og kunder. Jeg er selv vild med genbrug og nyder at se, hvad kunderne finder af loppefund”, fortæller, butikschef i Kirppu Ringsted, Louise Jensen.

Tjen en skilling på at få ryddet op
Har du også loftet eller kælderen fyldt med ting og sager, som du har købt i løbet af årene? Måske har du ting og minder, du ikke anede, at du havde? Hvad så med at få ryddet op ved at give tingene nyt liv hos en anden familie? Lej en stand hos Kirppu loppesupermarked og tjen en skilling, mens du får ryddet ud i gemmerne. Personalet hos Kirppu er altid klar til at komme med gode råd til, hvordan din stand klarer sig bedst muligt.

Så snart du har booket en stand, prissat varerne samt sat dem på din stand, klarer Kirppu resten. Og så er der kun tilbage at vente på, at dine ting bliver solgt, og at penge sættes ind på din konto. Du kan endda følge med i dit salg på Kirppus hjemmeside. Så bliver det ikke nemmere!

sølvpartner