Land & Fritid Ringsted 
Jættevej 11
4100 Ringsted
Tlf. 33 68 41 20

Køb ind samme sted som landmanden
Land & Fritid tilbyder kvalitetsvarer og professionel rådgivning til alle med hus, have og kæledyr. Den landsdækkende kæde med ca. 40 butikker er en del af DLG koncernen (Dansk Landbrugs Grovvareselskab), et af Europas største landbrugsselskaber, der skriver sin historie 120 år tilbage.

Land & Fritid har et kæmpeudvalg af foder. Du kan få kvalitetsfoder til heste, køer, svin, høns, hunde, katte og gnavere. Uanset om du vælger økologisk eller konventionelt fremstillet foder, får du et kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris.

Alt til hunden og hesten
Kom ind i butikken på Jættevej og få en god fodersnak. De har kvalitetsfoder, som er skræddersyet til hunden og kattens helbred. Foruden sundt og nærende foder kan du få alskens plejeudstyr og tilbehør til din hund og kat: Vitaminer, midler mod lopper og flåter, kattegrus, halsbånd og -seler, madskåle mv.

Land & Fritid er førende inden for hestefoder og rideudstyr til både hest og rytter. Ridetøj er ikke kun et spørgsmål om smag og behag, men i høj grad et spørgsmål om sikkerhed. I butikken i Ringsted finder du bl.a. hjelme, veste og støvler  til både børn og voksne. Til hesten finder du grimer, træktov, underlag og dækkener samt strøelse til boksen.

På jagt
Til jægere og outdoorfolk har Land & Fritid et stort sortiment i af beklædning lige fra lækkert overtøj til fleece, veste og elektrisk varmeundertøj.

Land & Fritid har også Danmarks førende bionedbrydelig haglpatron, et stort udvalg af markfrø og brakblandinger samt foderautomater og selvfølgelig foder til at fylde i dem.

I haven og hønsehuset
Har du hus og have, kan du få glæde af Land & Fritids professionelle produkter i kategorierne gødning, jord, ukrudtsbekæmpelse og haveredskaber. Her kan du eksempelvis finde trillebøre, sphagnum, hønsehus og kaninbur, havehandsker og -fodtøj.

Biobrændsel, træpiller 6 og 8mm og briketter
Hos Land & Fritid finder du også gode tilbud på biobrændsel, eksempelvis CO2-neutrale træpiller. Du kan både finde træpiller, træbriketter samt tilbehør til konkurrencedygtige priser.

DLG træpiller produceres af resttræ fra møbel – og savværksindustrien, bestående af 100% rent og tørre resttræ. DLG træpiller har et meget lavt vand-, aske- og svovlindhold, hvilket bevirker optimal forbrænding og lav slaggedannelse. 

DLG’s træbriketter er fremstillet udelukkende af rene spåner, som er sammenpresset uden nogen bindemidler. Træbriketterne er særdeles velegnet til brug i alle former for pejse, brændeovne og kombifyr. Med træbriketter fra DLG opvarmes huset nemt og enkelt.

Kontakt Land & Fritid

premiumpartner