Høm Gartneri & Havecenter 
Østergade 28
4100 Ringsted
Tlf. 57 64 96 65
lehmannplanteservice@c.dk

Følg Høm Gartneri & Havecenter på Facebook.


Åbningstider

mandag – fredag kl. 9.00 – 17.30
lørdag, søndag og helligdage kl. 9.00 – 15.00

Specielle åbningstider 

Skønne, grønne rum
Mangler du planter, ude som inde, finder du et stort udvalg i Høm Gartneri & Havecenter. Her er haveplanter og stueplanter til alle behov samt alt det tilbehør, du skal bruge for at få levende organismer til at trives. Inde skaber planter et afstressende miljø og dokumentbar bedre indeklima. Ude danner planter gulv, vægge og loft om frodige haverum, der skaber glæde i sommerhalvåret.

Høm Gartneri blev åbnet af Irene og Stig Ebbesen i 1999 med formålet at tilbyde kunderne kvalitet til fornuftige priser krydret med personlig betjening og rådgivning. Kærligheden til planter og deres trivsel er drivkraften bag Høm Gartneri.

Inspirerende omgivelser
Lehmann Planteservice – en del af Høm Gartneri – tager sig af indendørsbeplantning i virksomheder, institutioner mv. Vi tilbringer mange timer hver dag på arbejdspladsen, og det er vigtigt for både trivsel og produktivitet, at luften, fugtigheden, temperaturen og omgivelserne er behagelige. Læs mere om kontorbeplantning.

Lehmann Planteservice tager sig også af udendørs anlægsopgaver og vedligehold, så hvis du skal have anlagt en sti eller en terrasse, bør du ringe og få et tilbud. Det gælder også, hvis du har brug for hjælp til lugning, klipning, fældning og fejning. De erfarne havekonsulenter kan endvidere hjælpe dig med at udforme en haveplan, så du har “fast grund under fødderne”, når du giver dig i kast med et større haveprojekt. Lehmann Planteservice løser kort sagt både små og store opgaver for private og erhverv.

Blomster til bryllupper og begravelser
Skal du bruge en værtindegave, der vækker ægte glæde, kan du altid finde noget i plantecentret. Du kan få bundet en buket eller smukt indpakket en kryddeurt, sommerblomst, staude eller stueplante. Her er matchende krukker for enhver smag.

Høm Gartneri & Plantecenter binder også blomster til bryllupper og begravelser, ligesom du kan få lavet smukke borddekorationer her. Mangler du ideer til din fest, skal du ringe eller kigge ind i butikken og få en snak med personalet om mulighederne. Du får stensikkert en flot og funktionel løsning.

Plantehotel
Den danske vinter er skånselsløs for de fleste krukkeplanter, men at tage krukkerne ind i mørket og centralvarmen er ikke nødvendigvis nogen hjælp. Og hvem har plads til det? Derfor tilbyder Høm Gartneri & Plantecenter vinteropbevaring af dine planter. I drivhuset står de optimalt frem til frosten er væk, og du igen kan nyde dem i din have. Er der behov for en ompotning, kan plantecentret naturligvis også sørge for dette.

Sommerblomster og hortensia
Høm Gartneri & Plantecenter producerer selv deres sommerblomster, i eget drivhus, og allerede fra marts kan du vælge imellem et hav af flotte farver og størrelser: Stedmoder, Pelargonie, Margurit, Petunia, Flittiglise, Flittighans mv. til udplantning, i krukker eller i ampler. Men husk at det kun er få sommerblomster, der kan tåle at stå ude allerede i marts.

Plantecentret har specialiseret sig i hortensia, som dyrkes på stedet. Hortensiaer imponerer de fleste med deres enorme blomsterklaser, som holder sig flotte længe – og når de er visne er de faktisk stadig flotte. Hortensiaer fås i mange farver og størrelser. Høm Gartneri & Plantecenter har også hortensiaer som er så hårdføre, at de kan klare den kolde, danske vinter.

sølvpartner