ringsted bilcenter2Ringsted Bilcenter A/S
Sleipnersvej 5
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 65 60
pd@ringsted-bilcenter.dk

Følg Ringsted Bilcenter på Facebook 

Åbningstider
Mandag: kl. 07.30– 16.00
Tirsdag: kl. 07.30 – 16.00
Onsdag: kl. 07.30 – 16.00
Torsdag: kl. 07.30 – 16.00
Fredag: kl. 07.30 – 14.00

AutoMester i Ringsted
Der er en stolthed ved at kunne kalde sig en mester. Sådan er det både indenfor håndværk og sport, og sådan er det også, når man er AutoMester. Det er Ringsted Bilcenter, som ligger på Sleipnersvej 5 i Ringsted ude ved Næstvedvej. Her er det med stolthed medarbejderne bærer arbejdstøjet med ordet AutoMester på brystet.

AutoMester er blevet et kendt brand, som signalerer kvalitet, og både på værkstedet, i salgsafdelingen og i privatlivet er det glade medarbejdere, der fortæller, at de arbejder hos Ringsted Autocenter.

Navnet alene gør det jo ikke, for der skal være og er stor faglighed bag det at være AutoMester. Når vi som kunder kører rundt i landet, er det et kvalitetsstempel for et automobilværksted, at der sammen med firmanavnet står AutoMester på skiltet.

Landsdækkende værkstedskæde
AutoMester er en stor kæde af automobilværksteder. Kæden blev grundlagt i 1993 og er siden vokset støt over hele Danmark. AutoMester finder du nu overalt i landet, og der er over 400 værksteder, som alle er vigtige led i kæden. AutoMester bestræber sig på at være kundernes foretrukne valg, når der skal vælges autoværksted, og de har det mål at få flere glade bilister på de danske veje.
Ringsted Bilcenter 9
Salg af Nissan og Chevolet
Da Ringsted Bilcenter i 1989 skulle beslutte sig for det bilmærke, som man ville være specialister i, blev Nissan valgt. Da der nogle år senere var behov for et supplement til Nissan, blev Chevrolet det supplerende bilmærke.

Så Ringsted Bilcenter har over henholdsvis 25 år og 19 års erfaring med salg og service af netop disse to bilmærker, og det betyder, at det altid er forbundet med stor tryghed at henvende sig på Sleipnersvej for at se på eller få serviceret Nissan og Chevrolet biler.

Tryghed og sikkerhed
Når du handler hos Ringsted Bilcenter A/S har du gennem AutoMester kæden en række fordele, som gør hverdagen i din bil tryg og sikker. Du har mulighed for at købe et AutoMester autohjælp abonnement. Med dette abonnement er du sikret bugsering af din bil i hele Europa, og det tilbydes til biler under 3.500 kg i totalvægt.

Abonnementet dækker:
• Starthjælp, hjulskifte, brændstofudbringning, døroplukning o.s.v.
• Bjærgning
• Transport
• Ved færdselsuheld
• Persontransport
• Patient/hjemkørsel
• Mulighed for lejebil i op til 3 dage

Du kan roligt kontakte Ringsted Bilcenter A/S for mere information om AutoMester autohjælp, og her kan du også bestille dit autohjælp abonnement.

Ringsted Bilcenter 19 Ringsted Bilcenter14  Ringsted Bilcenter 11  Ringsted Bilcenter 29
sølvpartner