Kærup Erhvervspark A/S
Kærup Alle 3
4100 Ringsted
Tlf. 57 67 01 00
kaerup@erhvervspark.com

Attraktivt erhvervsområde
Kærup Erhvervspark er siden år 2000 støt og roligt vokset frem øst for Ringsted. Området er meget centralt placeret midt på Sjælland, tæt på afkørsel 35 Ringsted Øst på motorvej E20.

I takt med den stigende transport mellem de danske landsdele og med det globale marked er erhvervsområdet blevet stadigt mere attraktivt for danske erhvervsvirksomheder.

Her er muligheder for at bygge nyt med en geografisk attraktiv placering.

Kærup Erhvervspark er et 100% ejet datterselskab af PBI Holding, der selv har hovedsæde i erhvervsparken.

Erhvervsområdet er kendetegnet ved et indbydende miljø, hvor parkens nuværende erhvervsvirksomheder alle er med til at skabe et godt klima.

Plangrundlaget for området er meget fleksibelt, og der bliver i stor grad taget hensyn til nye virksomheders behov, når der indgås aftaler om salg af nye grunde.

Der er stadig ledige arealer til salg i erhvervsparken, der omfatter 1.2 mio kvadratmeter, som bliver solgt til interesserede virksomheder. Det er dog ved at være sidste udkald, da de ledige kvadratmeter er nede på omkring 80.000.

Alle typer virksomheder er velkomne
Der er stort ingen begrænsninger med hensyn til, hvilken type erhvervsvirksomheder Kærup Erhvervspark kan rumme. I stil med de nuværende virksomheder, kunne det være alt inden for logistik, produktion, håndværk, kontor, service, lager eller transport.

Der er ingen byggepligt på grundene, infrastrukturen er enkel og lige til at gå til, området har en velfungerende grundejerforening, der er gode muligheder for natparkering af lastbiler, og Vejdirektoratet har ydermere godkendt Kærup Erhvervspark til de særlige modulvogntog.

Her kører det
Beliggenheden centralt på Sjælland og den velfungerende infrastruktur gør det muligt at tiltrække arbejdskraft og kunder fra et meget stort opland, da Ringsted er omgivet af en række store sjællandske byer. Holbæk, Roskilde, Næstved, Slagelse og Køge med samlet omkring 350.000 indbyggere ligger alle mindre end 30 minutters kørsel væk. Man kan dermed som virksomhed dække et stort opland, og det er nemt at pendle for medarbejderne.

Hvis man er en virksomhed, som er afhængig af import og eksport, er placeringen klods op af motorvejen ideel. Via motorvejsnettet kan produkterne hurtigt komme ud til kunderne uanset om lastbilerne skal mod syd, øst eller nord. Københavns Lufthavn er ligeledes inden for rimelig afstand, da man kan være fremme ved terminalerne på 40 minutter i bil.


sølvpartner