NH Gardiner 
Roskildevej 132
4100 Ringsted
23 96 72 80
info@nhgardiner.dk

Skræddersyede gardinløsninger
Den rigtige gardinløsning betyder alverden for trivslen på kontoret eller i hjemmet. En moderne gardinløsning skærmer for lys, varme og indkig uden at tage hele udsigten. Gardiner kan også bidrage til at holde på varmen i vinterhalvåret.

Oveni funktionaliteten kommer så æstetikken: Skræddersyede gardinløsninger fås i et sandt væld af farver, teksturer og mønstre. De kan fungere som blikfang eller blidt understrege rummets stil.

Gardiner på hele Sjælland
NH Gardiner i Ringsted leverer professionelle gardinløsninger til private og erhvervsdrivende på hele Sjælland. Opmåling og tilbud er altid gratis. Du får rådgivning og kan se prøver på de forskellige muligheder.

Valgmulighederne nærmer sig det uendelige, og hos NH Gardiner får du klar og kontant vejledning gennem gardinjunglen.

Indehaver Nicolai Hvid er ikke bange for at sige sin ærlige mening om, hvad der egner sig bedst til dit hjem eller kontor. Nicolai har beskæftiget sig med gardinløsninger, siden han var 17 år. Han er udlært gardinmontør/gardindekoratør fra Skive Tekniske Skole og har arbejdet i Roskilde, Viborg og Næstved hos Botex Gardiner. I 2012 tog Nicolai springet som selvstændig, først som freelancer for andre gardinforretninger og nu på egen hånd.

Moderne gardiner
Gardinbussen har et stort udvalg i foldegardiner, traditionelle gardiner, plisségardiner, lamelgardiner, persienner, rullegardiner, mørklægningsgardiner og badeforhæng.

Rullegardiner er en meget enkel, tidsløs og vedligeholdelsesfri løsning. Et mørklægningsgardin i soveværelset eller børneværelset er for mange blevet en nødvendig investering. I dag er vi mere bevidste om, hvad lys – både dag og nat – betyder for hormonbalancen og en god nattesøvn.

Plisségardiner er et andet hit i de danske hjem. Ved at hæve/sænke gardinet fra toppen kan man få masser af lys ind og samtidig undgå nysgerrige blikke. Lamelgardiner er en anden moderne gardinløsning, der kan optimere lysindfaldet og skærme mod indkig.

Gardinløsninger spiller kort sagt en vigtig rolle med henblik på at skabe det optimale arbejds- og sovemiljø.

Markiser til al slags sommervejr
NH Gardiner har også et bredt udvalg af produkter indenfor solafskærming: Faldarmsmarkiser, knækarmsmarkiser, screens og lukkede markiser i kassette. Markiser kan monteres med manuel eller elektrisk betjening med motor og fjernbetjening.

Vil du rigtig nyde sommeren på terrassen eller i havestuen, skal du investere i en markise, der kan give svalende skygge, når solen står højest. En markise holder også på varmen, når solen går ned, og fungerer som paraply, når den danske sommer viser sig fra sin mindre pæne side.

Følg NH Gardiner på Facebook.

Foto: NH Gardiner

sølvpartner