Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2023/05/15 til 2023/05/30.

Blufærdighedskrænkelse – Ringstedvej, Slimminge, Ringsted – Køge

Kl. 12.33 anmeldte en 17-årig ung kvinde fra Ringsted, at hun på Ringstedvej, Slimminge, ved en tankstation havde fået krænket sin blufærdighed. Hun var netop stået af bussen og gået nogle få meter, da hun pludselig var blevet befølt på bagdelen af en fremmed mand. Han var kommet fra et ukendt sted og nærmet sig hende bagfra, samtidig med at han sagde et eller andet til hende på et fremmedsprog.

Manden fortsatte væk fra området, mens den unge kvinde forblev i området ved tankstationen, indtil hun blev afhentet af et familiemedlem.

Den mistænkte blev beskrevet som mand, 20-25 år, brunlig hudfarve, 170-175 cm, almindelig af bygning, sort kort hår, iført mørk trøje, T-shirt og jeans. Oplysninger om den mistænkte kan gives til politiet på tlf. 114.

Gasudslip – Uffesvej, Ringsted

Kl. 08.48 blev det lokale redningsberedskab alarmeret, idet der var sket et brug på en gasledning, så gassen fossede ud.

Politiet kørte også til skadestedet, hvor der var styr på situationen, og enkelte beboere i nærheden af lækagen var blevet instrueret i at forlade boligen kortvarigt.

Lækagen på gasledningen var sket i forbindelse med anlægsarbejde til fjernvarme, og da der ikke var mistanke om noget strafbart, og ingen var kommet til skade, foretog politiet sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Grundlovsforhør i sag om vold – Ringsted

Mandag blev en 24-årig mand fra Ringsted fremstillet i grundlovsforhør som sigtet for vold mod en 27-årig mand fra Ringsted. Den 24-årige er mistænkt for at forøve volden i forening med tre andre medgerningsmænd, som endnu ikke er identificeret. Overfaldet foregik på en adresse i Ringsted søndag eftermiddag. Den mistænkte 24-årige mand blev anholdt søndag aften. kl. 18.51.

Sigtelsen lød på vold ved slag, spark og halsgreb mod den 27-årige, men også på trusler og afpresning af penge, som den 24-årige mente, at den 27-årige skyldte ham. Ved anholdelsen af den 24-årige, blev han fundet i besiddelse af en foldekniv, som han blev sigtet for at besidde.

Den 24-årige blev varetægtsfængslet til den 15. juni, og retsmødet blev afholdt for lukkede døre. Derfor kan der ikke oplyses yderligere om sagen på nuværende tidspunkt.

Kokain i lommen udløste sigtelse – Pileborggade, Ringsted

Kl. 01.11 blev en patrulje opmærksom på, at to mænd råbte af hinanden i en baggård og besluttede sig for at se nærmere på baggården. De to mænd i baggården blev begge visiteret af patruljen, og i lommen på den ene – en 22-årig mand fra Asnæs – fandt patruljen 0,34 gram kokain, som den 22-årig erkendte ejerskabet af. Manden blev sigtet for overtrædelse af lovgivning om euforiserende stoffer, og patruljen beslaglagde kokainen. Sagen afgøres på et senere tidspunkt.

Narkokørsel – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 22.50 blev en 21-årig kvinde fra Store-Merløse standset af politiet. Kvinden kørte en personbil på trods af, at hun var påvirket af euforiserende stoffer. Kvinden blev sigtet for narkokørsel og var anholdt, mens hun fik udtaget en blodprøve, derefter løsladt. Patruljen fandt en klump hash i kvindens taske, som blev kontrolvejen til 2,12 gram. Kvinden blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og hashklumpen blev beslaglagt af patruljen.

Narkokørsel mv. – Ringstedvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 10.05 standsede politiet en personbil med i alt tre personer i for at foretage en rutinemæssig kontrol af personerne og køretøjet.

Føreren var en 30-årig kvinde fra Eskebjerg, som deltog i en narkometertest, der gav udslag for påvirkning af kokain og cannabis under kørslen. Hun blev derfor sigtet for narkokørsel og anholdt med henblik på transport til et sygehus for at få udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

I bilen var en 30-årig kvinde fra Bagsværd med som passager. Hun blev også frihedsberøvet, da hun var efterlyst af Københavns Vestegns Politi som udeblevet fra et retsmøde i fogedretten i Glostrup. Hun kom derfor med i patruljebilen og efterfølgende afleveret ved Retten i Holbæk, hvorfra retsmødet i fogedsagen i samarbejde med Retten i Glostrup blev gennemført.

Den kvindelige fører af bilen blev løsladt efter blodprøveudtagningen, så hun kan nu afvente resultatet af analysen af blodprøven.

En 29-årig mandlig passager i bilen blev ikke sigtet for noget i anledning af politiets kontrol af ham.

Sammenstød ved motorvejsafkørsel- Vestmotorvejen, Borup, Ringsted

Kl. 12.44 skete et sammenstød ved afkørsel 34 ved Borup, da en bil ramte en motorcyklist, der kørte ad Vestre Ringved. Bilisten, en 26-årig kvinde fra Brønshøj skulle lige ud i krydset, for at køre ned på motorvejen igen. Motorcyklisten, en 61-årig mand fra Borup, kørte mod syd, da han stødte ind i bilen og væltede på tilkørslen. Politi og ambulance kørte til stedet, og motorcyklisten blev kørt på sygehuset, da han var kommet til skade med armen. I bilen var foruden føreren to mindre børn. De blev alle tilset i ambulancen, men var sluppet fra uheldet uden at komme noget til. Politiet optog rapport om uheldet, hvor der var mistanke om, at bilisten havde overtrådt sin vigepligt.

Spirituskørsel i frakendelsestiden mv. – Ringstedvej, Roskilde

Kl. 22.30 standsede politiet en personbil, som blev ført ad Ringstedvej i nordlig retning i Roskilde by.

Bag rattet sad en spirituspåvirket, 46-årig mand fra Glostrup, som ikke kunne fremvise noget kørekort, idet han i forvejen var frakendt førerretten og derfor ikke måtte være fører af personbilen.

En alkometertest indikerede, at han var mere påvirket end tilladt, så han blev anholdt kortvarigt i forbindelse med en sigtelse for spirituskørsel og udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Politiet undersøger nu også, hvordan den 46-årige har fået overdraget rådigheden over personbilen og herunder, hvorvidt kørslen i bilen er sket uden bilejerens tilladelse.

Når efterforskningen er afsluttet og promilleerklæringen fra den udtagne blodprøve foreligger, kan den 46-årige forvente at høre nærmere fra politiet.

Uenighed endte i vold – Bataljonen, Ringsted

Kl. 14.06 fik politiet en anmeldelse om, at en strid mellem en bilist og nogle personer, der med hunde havde opholdt sig ved et bord-/bænkesæt på Bataljonen, havde endt med vold. Voldsmanden havde efterfølgende forladt stedet i en bil.

Politiet fik på stedet kontakt til en 80-årig kvinde fra Jystrup Midtsj., der som passager i en bil ville bede personerne og deres hunde om at flytte sig, så en bil kunne passere stedet.

En mand kom hen til hende og slog hende i hovedet, så hun faldt omkuld. Manden forlod herefter stedet i en bil, som et snarrådigt vidne til episoden tog et foto af.

Politiet fandt efterfølgende frem til bilejerens adresse, hvor politiet fik kontakt til og anholdt en 23-årig mand fra Ringsted. Han blev sigtet for vold mod den 80-årige kvinde, men løsladt efter afhøring til sagen. Dog kan han forvente at høre nærmere fra politiet, når voldssagen skal finde sin afgørelse i forbindelse med et retsmøde.

Vidner søges til sag om voldtægtsforsøg – Anlægsvej, Ringsted

Politiet efterlyser vidner til et overfald på en 21-årig kvinde, som tirsdag aften under en gåtur på en sti i den nordlige del af Anlægget i Ringsted blev udsat for et overgreb.

Kvinden gik alene i Anlægget vest for tennisbanerne mellem kl. 22.00-22.30, da en ukendt mand overfaldt hende bagfra og slog hende, så hun faldt om på stien. Kvinden satte sig til modværge, mens manden forsøgte at tage kvindens bukser af. Hun gjorde så kraftig modstand, at manden opgav og stak af fra stedet.

Overfaldsmanden beskrives som: 175-180 cm høj, almindelig af kropsbygning, hvid hudfarve og dansktalende uden nogen accent/dialekt. Han lugtede af cigaretter og alkohol.

Kvinden pådrog sig mindre skader som følge af overfaldet, men var stærkt chokeret. Politiet blev først torsdag aften bekendt med sagen, og kvinden blev herefter afhørt.

Siden har politiet efterforsket det grove overfald, men har brug for at høre fra vidner, som har bemærket noget i forbindelse overfaldet, eller som har oplysninger om den beskrevne gerningsmand.

Han kan være blevet set under flugten fra Anlægget, hvor han løb ad en sti i vestlig retning. Under overfaldet lykkedes det kvinden at bide manden kraftigt i enten arm eller hænder, så han kan have fået tydelige skader.

Personer, som har oplysninger i sagen, bedes ringe til politiet på tlf. 114.

Indbrud i Perioden

Sletten, Benløse, Ringsted

Vestervej, Ringsted
H/F Virkelyst, Ringsted
Hovmarken, Benløse, Ringsted