Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2023/09/18 til 2023/09/26.

Brand i plejehjem – Eksercerpladsen, Ringsted

kl. 20.31 opstod en brand i et værelser på et plejehjem på Eksercerpladsen i Ringsted. En medarbejder på plejehjemmet fik en alarm om brand, skyndte sig hen til værelset, hvor det brændte i noget papir på køkkenbordet. Hun reddede den mandlige beboer ud og slog alarm. Politi og brandvæsen kørte frem til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket. Ilden viste sig at være startet ved en køkkenrulle, som stod op af et askebæger. Ilden spredte sig herefter til en el-tavle. Politiet fandt intet mistænkeligt ved branden, men der blev optaget rapport, som skal belyse om brandårsagen.

Færdselsuheld – Holbækvej, Benløse, Ringsted

Kl. 14.45 var to biler stødt sammen på Holbækvej ud for Eventyrvej i Benløse i Ringsted, så en ambulance og det lokale redningsberedskab var sendt til uheldsstedet.

Det viste sig, at en 28-årig kvinde fra Stenlille som fører af en personbil under kørsel ad Holbækvej mod Ringsted var standset, inden hun ville foretage en U-vending på vejen.

I forbindelse med vendingen stødte hun sammen med en anden personbil, som en 51-årig kvinde fra Ringsted førte ad Holbækvej også i retning mod Ringsted.

Ingen af parterne kom til skade ved sammenstødet, så hverken ambulancepersonalet eller det lokale redningsberedskab kom i arbejde. Politiet har optaget rapport om sammenstødet på grund af en mistanke om, at færdselsloven kan være blevet overtrådt.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 14.53 fik politiet via alarm 112 melding om, at flere biler var stødt sammen på Vestmotorvejen i det vestgående spor lidt efter Kongsted Nord-rastepladsen.

På uheldsstedet afspærrede politiet overhalingssporet og kunne konstatere, at i alt fire trafikanter var involveret.

Det viste sig, at en 23-årig mand fra Ringsted som fører af en varebil for sent havde opdaget, at de forankørende på motorvejen var standset helt op på grund af kødannelse.

Han påkørte derfor bagenden af en forankørende varebil, der blev skubbet frem i endnu en varebil, der som følge heraf ramte bagende af en fjerde varebil.

Ingen af parterne var kommet til skade ved sammenstødet, men politiet anholdt den 23-årige mand fra Ringsted i forbindelse med en sigtelse for spirituskørsel, fordi han var mere påvirket af alkohol end tilladt under kørslen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve på et sygehus til nærmere undersøgelse for alkoholkoncentrationen i blodet.

En skiltevogn afspærrede uheldsstedet under oprydningsarbejdet, men kl. ca. 16.30 var motorvejen atter farbar, så den opståede kø kunne afvikles.

Indbrud i privat bolig / bil stjålet – Næstvedvej, Vetterslev, Ringsted

Kl. 16.46 slog en 53-årig kvinde alarm, da hun formentlig havde overrasket en indbrudstyv i sin bolig, da hun kom hjem. Tyven var lykkedes med at stjæle en bil med rette bilnøgler.

Politiet kørte til kvindens bopæl og foretog diverse undersøgelser, hvor politiet kunne konstatere, at en bagdør var blevet opbrudt. Tyven havde åbnet og rodet i skabe og skuffer, hvorunder bilnøglen var blevet fundet. En sølvgrå personbil af mærket Toyota Corolla med nummerpladen YX30313 var stjålet.

På gerningsstedet fandt politiet en fremmed cykel efterladt, så politiet sikrede cyklen til nærmere undersøgelse både med hensyn til at finde frem til ejeren, men også for at undersøge den for eventuelle spor til at identificere indbrudstyven.

Mens politiet resultatet af de tekniske undersøgelse, vil politiet gerne i kontakt med personer, der måtte have bemærket noget usædvanligt i området, herunder den stjålne personbil. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Motorcyklist kørte galt – Langagervej, Farendløse – Ringsted

Kl.15.19 var en større gruppe motorcyklister på tur, da en af deltagerne, en 35-årig mand fra Valby ved et uheld ramte en kantsten på Langagervej i Farendløse. Han mistede herredømmet over motorcyklen og styrtede i et solouheld. Politi og ambulance kørte til stedet, men den 35-årige var sluppet billigt fra styrtet med småknubs. Politiet registrerede uheldet.

 

Indbrud i Perioden

Bragesvej, Ringsted

Huginsvej, Ringsted

Rønnedevej, Ringsted

Dronning Margrethesvej, Ringsted

Næstvedvej, Ringsted

Slangerupvej, Slangerup, Ringsted